Lexicon Lambda USB interface

Έκτορας

Ενεργό μέλος
Πόντοι
223
Γεια χαρά,

Έχω το USB interface του τίτλου. Με μια γρήγορη ματιά στο eBay, είδα ότι πάνε γύρω στο 30-ευρώ. Δεν σκοπεύω να βγάλω χρήματα από αυτό, απλά θέλω να μάθω αν έχει πρακτική αξία για κάποιον, να το δώσω, ή έχει χάσει την χρησιμότητα του και πάει ανακύκλωση.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει εδώ και λίγα χρόνια. Έχω και το USB καλώδιο του.

Thanks!

Γεια χαρά,

Έχω το USB interface του τίτλου. Με μια γρήγορη ματιά στο eBay, είδα ότι πάνε γύρω στο 30-ευρώ. Δεν σκοπεύω να βγάλω χρήματα από αυτό, απλά θέλω να μάθω αν έχει πρακτική αξία για κάποιον, να το δώσω, ή έχει χάσει την χρησιμότητα του και πάει ανακύκλωση.

Thanks!
Mια χαρά interface είναι, με τα όλα του.
Οκ τα preamps του δεν είναι τα καλλίτερα του κόσμου, αλλά μπορείς να κάνεις ανετότατα δουλειά.
Εγώ δουλεύω ακόμα απροβλημάτιστα το μικρότερο της σειράς, την lexicon alpha, που ούτε phantom power ,ούτε midi έχει σαν αυτη.

Γεια χαρά,

Thanks!
Ακόμα και προσφέρει ότι υπόσχονται οι προδιαγραφές της, φυσικά και έχει αξία αν είναι λειτουργική.
Πως το ξέρω ? :D Είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος που τη χρησιμοποιώ πάνω από 15 χρόνια καθημερινά ως το κύριο μου usb interface και γράφω πλήκτρα, φωνή, ακόμα και κιθάρα από εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και από ότι φαίνεται θα την αλλάξω μόνο άμα τα φτύσει.

Να προσθέσω δε ότι οι drivers της, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με windows 11 24H2.
Nα προσθέσω και εγώ ότι τη χρησιμοποιώ με το Studio One και extensive use of VSTs i (όργανα και effects) παράλληλα με audio recording εδώ και ένα χρόνο με windows 10 και δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα, ουτε dropouts, ούτε cliping, τίποτα, LEXICON LAMBDA σκύλος μαυρος. :ninja:

Mε αλλά λόγια ή κράτα την και αν έχεις κάνα spare pc , στήσε ένα 2ο set up ή πούλησε την.
Μην την πετάς.

Ρε ‘σείς, θα με κάνετε να την κρατήσω στο τέλος, σε περίπτωση που φτιάξω κάνα υποτυπώδες home studio στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις, boys!

Ρε ‘σείς, θα με κάνετε να την κρατήσω στο τέλος, σε περίπτωση που φτιάξω κάνα υποτυπώδες home studio στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις, boys!
Στο είπα ήδη 😜

Άμα είναι να την πας για ανακύκλωση, στην αγοράζω για 15 ευρώ. :ROFLMAO:

Δηλαδή , για να καταλάβω, δεν έχεις άλλο στημένο setup?
Και αυτή την πήρες κάποτε και δεν την χρησιμοποιήσες;
Και γιατί δεν την χρησιμοποιείς τώρα;

Δεν έχω τίποτα στημένο μόνιμα για ηχογράφηση, λόγω έλλειψης χώρου. Υπάρχει laptop, αλλά δεν ηχογραφώ τίποτα. Η κάρτα ήρθε σε εμένα από κάποια ανταλλαγή στο παρελθόν, την δοκίμασα και έκανα κάποιες μικρές ηχογραφήσεις αλλά τώρα κάθεται στο ράφι άνετα μια πενταετία αχρησιμοποίητη.

Πήρα και το Tonex One το οποίο λειτουργεί και αυτό σαν usb interface , οπότε σκέφτηκα ότι η Lexicon περιττεύει.

Δεν γνωρίζω ποιο από τα δύο είναι καλύτερο για ηχογράφηση ή αν δεν κάνει διαφορά.

Ίσως στο μέλλον εάν βρω τον χρόνο κυρίως, ίσως βρω και κάποιο χώρο στο σπίτι, να στήσω ένα μόνιμο setup.

Για την ώρα, όλα τα κιθαριστικα μου είναι τακτοποιημένα σε δύο έπιπλα στο σαλόνι του σπιτιού, τα οποία ανοίγω και παίζω δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.

Δεν έχω τίποτα στημένο μόνιμα για ηχογράφηση, λόγω έλλειψης χώρου. Υπάρχει laptop, αλλά δεν ηχογραφώ τίποτα. Η κάρτα ήρθε σε εμένα από κάποια ανταλλαγή στο παρελθόν, την δοκίμασα και έκανα κάποιες μικρές ηχογραφήσεις αλλά τώρα κάθεται στο ράφι άνετα μια πενταετία αχρησιμοποίητη.

Πήρα και το Tonex One το οποίο λειτουργεί και αυτό σαν usb interface , οπότε σκέφτηκα ότι η Lexicon περιττεύει.

Δεν γνωρίζω ποιο από τα δύο είναι καλύτερο για ηχογράφηση ή αν δεν κάνει διαφορά.

Ίσως στο μέλλον εάν βρω τον χρόνο κυρίως, ίσως βρω και κάποιο χώρο στο σπίτι, να στήσω ένα μόνιμο setup.

Για την ώρα, όλα τα κιθαριστικα μου είναι τακτοποιημένα σε δύο έπιπλα στο σαλόνι του σπιτιού, τα οποία ανοίγω και παίζω δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.
Άλλο πράγμα το tonex one, και άλλο η lexicon, εκτός αν γράφεις μόνο dI ηλεκτρικές.

Trending...

Νέα θέματα

Back