Έτσι ακριβώς.neeq είπε:Καλή δυναμη Γιώργο. Δειχνεις δυνατός και τα γραπτα σου με βοήθησαν με την άγνοια και τους φόβους μου, που δημιουργησε η περιτυλιξη της ασθενειας, ως ταμπου. Συντομα γερός και δυνατός εύχομαι.
Αυτός είναι ένας δεύτερος σημαντικότατος λόγος που κοινοποίησα για όσους δεν γνώριζαν ήδη την ιστορία του Γιώργου....τα γραπτά του είναι πραγματικά πηγή αισοδοξίας αλλά και γνώσης και καττανόησης του τι είναι τελικά αυτός ο "μπαμπούλας"....και ειδικά όταν προέρχοντε από έναν νέο άνθρωπο που η λογική λέει ότι το πρώτο πραγμα που θα αναρωτηθεί είναι γιατί σε εμένα...neeq είπε:Καλή δυναμη Γιώργο. Δειχνεις δυνατός και τα γραπτα σου με βοήθησαν με την άγνοια και τους φόβους μου, που δημιουργησε η περιτυλιξη της ασθενειας, ως ταμπου. Συντομα γερός και δυνατός εύχομαι.
nikodemos είπε:Αυτός είναι ένας δεύτερος σημαντικότατος λόγος που κοινοποίησα για όσους δεν γνώριζαν ήδη την ιστορία του Γιώργου....τα γραπτά του είναι πραγματικά πηγή αισοδοξίας αλλά και γνώσης και καττανόησης του τι είναι τελικά αυτός ο "μπαμπούλας"....και ειδικά όταν προέρχοντε από έναν νέο άνθρωπο που η λογική λέει ότι το πρώτο πραγμα που θα αναρωτηθεί είναι γιατί σε εμένα...
Ο καρκίνος σε μεγάλο ποσοστό νικιέται ή μπορεί να νικηθεί ή εν τέλει να εξελιχθεί σε μια χρόνια ίσως ανίατη ασθένεια....δυστυχώς παραμένει ταμπού και μόνο η αναφορά της λέξης......μαθαίνουμε για αυτούς που φέυγουν τελικά...τους λιγότερους ...και όχι για αυτούς που νικάνε που είναι και οι περισσότεροι...και κάθε χρόνο θα είναι όλο και περισσότεροι. Και αν προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την περιθωριοποίηση και τον ψυχολογικό αντίκτυπο που έχει αυτή στον καρκινοπαθή τότε οι νικητές θα είναι ακόμη περισσότεροι.
Κάθε φορά που ακούω ή διαβάζω την έκφραση "επάρατη νόσος" θέλω να δείρω τον βλάκα που απλά παπαγάλισε αυτό που του ακούγεται δραματικό μέσα στο ρεπορτάζ του μη καταλαβαίνοντας πως την ίδια στιγμή έριξε την ψυχολογία σε χιλιάδες ανθρώπους που έτυχε να το ακούσουν (για άλλη μια φορά).....ήμαρτον κύριε μαλάκα.....είναι μια ασθένεια....μια πολύ σοβαρή ασθένεια....αλλά νικιέται ....όχι πάντα αλλά στην πλειοψηφία της νικιέται.
Ας κάνουμε λοιπόν το παν για αυτούς που παλεύουν ώστε να τα καταφέρουν να ανήκουν στην πλειοψηφία....έτσι τιμούμε και την μνήμη όσων έφυγαν.
+ 35.000.000nikodemos είπε:Αυτός είναι ένας δεύτερος σημαντικότατος λόγος που κοινοποίησα για όσους δεν γνώριζαν ήδη την ιστορία του Γιώργου....
.....
....έτσι τιμούμε και την μνήμη όσων έφυγαν.
Ακριβώς. Ακόμα και αν κάποιος δεν εχει δυνατότητα για πολλά ας μην κάνει πίσω λόγω ντροπής. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για τέτοια.haryy είπε:Aν δεν κάνω λάθος, χρειάζεται 1€ από το 1/10 των μελών του noiz για να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα. Οπότε αν κάποιος δεν έχει χρήματα και ντρέπεται να βάλει 1€, ας μην ντραπεί, είναι πολύ σημαντικό να βάλει έστω και τόσα!
ναι.RayDTutto είπε:Ας βοηθήσουμε όλοι. Όσο μπορούμε.
Ναι.RayDTutto είπε:Ας βοηθήσουμε όλοι. Όσο μπορούμε.
Ας μην πιούμε έναν καφέ, ας μην αλλάξουμε χορδές, ας μην αγοράσουμε ένα πεταλάκι.
Όσο έχει και μπορεί ο καθένας. Ακόμα και ένα είναι καλύτερα από κανένα.
Επίσης, διαδώστε στο facebook, google+, twitter όπου και όπως μπορείτε.
Έτσι ακριβώς.
Eτσι!RayDTutto είπε:Ας βοηθήσουμε όλοι. Όσο μπορούμε.
Eκεινος μας δινει κουραγιο και δυναμη!Κουράγιο Γιώργο, δεν είσαι μόνος.
Μια Μπυροποσία του ΝΟΙΖ μετά μουσικής θα ήτω καλή φάση .Γκρουπ υπάρχουν ,μαγαζιά γνωρίζουν διάφοροι εδώ μέσα ,μια Παρασκευή ή Σάββατο με κοινή εμφάνιση 2-3 γνωστών και μη εξαιρεταίων γκρουπ είναι αρκετή ,με ένα τυπικό εισουτήριο των 10-15 ευρώ + τα ποτά μας έξτρα .panz είπε:Μια ιδέα συμπληρωματικά, αν είναι μπούρδα συγχωρέστε με. Ο,τι εξοπλισμο έχουμε που δεν μας είναι απαραίτητος, να αναρτηθεί με κάποιο τρόπο στις αγγελίες ή να οργανωθεί κάποιου τύπου bazaar/δημοπρασία.