Les Paul 1959 replica

jdrimaropoulos

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!

Ειπα να ανεβασω την κιθαρα που εκανα μετα απο πολυ κοπο... Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο κοντα σε μια original!!!!

Ελπιζω να σας αρεσει η κουκλα μου!!!

body_front.jpg

body_back.jpg

Ουαου και ξαναουαου.

Κλιψ-βιντεος-κοστος-χρονος δουλειας κλπ,μην περιμενεις να τη γλιτωσεις με 2 φωτο.  ;D

Ευχαριστω πολυ!!! Τα ξυλα ειναι απο Ελλαδα. Aφρικανικο μαονι και Αμερικανικο Maple. Το περισοτερο hardware ειναι Gibson(pickups, pots, caps) βερνικι ειναι νιτρο και ο χρονος ηταν αρκετος(δε βοηθησε και ο καιρος για να μπορω να περασω βερνικια)....περιπου μου πηρε ενα 5μηνο...

ενα κλιπακι(και μοναδικο....τι να παιξω μετα τον Πανο) ειναι αυτο...

Απιστευτη δουλεια,ευγε!

Το τελικο κοστος αν επιτρεπεται? (αν θελεις και υπολογιζοντας την εργασια και την τεχνη,οχι μονο τα υλικα)

Να σαι καλα φιλε μου!!! τα υλικα πηγαν περιπου 500-600 οσο για την εργασια δεν εχω κανει καθολου υπολογισμο για να σου πω...

Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο και για την κιθαρα ΚΑΙ για το παιξιμο σου στο κλιπακι

Απερίγραπτη δουλειά. Εντυπωσιασμένος. Ό,τι και να πούμε, είναι λίγο. Χίλια μπράβο!

Σας ευχαριστω πολυ όλους για τα πολυ καλα λόγια!!! Ευχαριστω πολυ!!! Να προσθέσω οτι στο βιντεο δεν ειμαι εγω, ειναι ο Πάνος Αρβανιτης!! Απίστευτος παιχταρας!!! Απιστευτος!!! Και ειναι one take βιντεο! Την έπιασε πάτησε rec και έπαιξε!!!

Μπράβο ωραιο οργανο βλέπω οτι οι les Paul ειναι πετυχημένη συνταγή και παιζουν με τη μία, ποσα κιλα βγήκε το μωρό?

Τι έχεις φτιάξει ρε φίλε!

Εύγε κι απο μένα!

Στο headstock έχεις βάλει "προβλεπόμενο" Holly veneer ή έκανες κάποια πατέντα?

Excellence!!!!

Αυτά είναι!!

Και το βάρος μια χαρά!!

Ευχαριστω πολυ!!!!! Στο headstock μπηκε Maple veneer 1mm. Μια ερωτηση μονο....γιατι δε με αφηνει να ανεβασω φωτο? Τη μια μου λεει οτι πρεπει να μετονομασω το αρχειο, την αλλη λεει πως εχει ανεβει ξανα κλπ....Τι κανω λαθος?

παιχταρας το παλικαρι στο βιντεο,μπραβο κ απο μενα

ωραια κιθαρα,αν δεν ελεγες οτι ειναι χειροποιητη,προσωπικα δεν θα καταλαβαινα την διαφορα απο τις φωτο απο την οριτζιναλ...μεγεια κ καλοπαιχτη. :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back