Lenny Kravitz-τα κανει ολα & συμφερει!

Πάλι καλά που δεν παίζει και τα πνευστά! Αν και εκεί σίγουρα κάτι θα κάνει!

Θεούλης  ;D :o

Και τα υπέροχα παραμορφωτικά pixels αυτός τα παίζει;

Το ξανά έβλεπα πρόσφατα και θυμήθηκα ότι ο ΣούπερΦάνκς το είχε post-άρει (ας το ξεθάψομεν ;D ;D).

ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ  studio επαγγελματία μουσικού που έχω δει ποτέ!

Να μη θες να βγεις από κει μέσα!  ;D ;D

Και αν βγείς ........επίσης δεν θα θες να μπείς ;D ;D:

Και να σκεφτείτε ότι καλός μου φίλος πήγε στο Βερολίνο το χειμώνα, που μας πέρασε και είχε τη δυνατότητα να τον δει live, αλλά τον σνόμπαρε ως φλωρο-ποπ...έλεος, δηλαδή  :P

mustafank είπε:
Και να σκεφτείτε ότι καλός μου φίλος πήγε στο Βερολίνο το χειμώνα, που μας πέρασε και είχε τη δυνατότητα να τον δει live, αλλά τον σνόμπαρε ως φλωρο-ποπ...έλεος, δηλαδή  :P
Να μην τον κάνεις παρέα!! :P :P

LK κι' αυτός, λες να ζήλεψε; :D
Ε, ναι! :P :P

Εγώ ξέρεις τι ζήλεψα πιο πολύ από τον Lenny;

Το 6 pack του!!!! ;D ;D ;D

Τέρας!

Όντως φαίνεται να συμφέρει το παλικάρι. Να τον ρωτήσω αν μπορούμε να τον πάρουμε στη μπάντα. Απο μεροκάματο πώς πάει? Ζητάει πολλά?

Lord_Goumis είπε:
Όντως φαίνεται να συμφέρει το παλικάρι. Να τον ρωτήσω αν μπορούμε να τον πάρουμε στη μπάντα. Απο μεροκάματο πώς πάει? Ζητάει πολλά?
Εγώ πάντως αν έκαμνα γκρούπ και έπρεπε να του δώσω ένα μόνο ρόλο (πέρα από τραγουδιάρη δηλαδής) θα τον ήθελα για bass player.Πολύ με αρέζει.

Μπά δεν νομίζω να ζητάει πολλά! ;D

Ρε τον κακομοιρη τον βαρεσε η κριση !!!! ;D ;D τι να κανει και αυτος ο Lenny πως θα βγει το μεροκάματο ;D ;D ;D ;D !!!!

(Μου θημισε τον Ζουγα σε ενα βιντεο που δοκιμαζει πληκτρα και λεει θελω να παιζω τα παντα μονος....δειτε στο 1:20  Γιάννης Ζουγανέλης - Πληκτράς )

Ωραιος ο Lenny...

Trending...

Νέα θέματα

Back