Λεντ ιτ μπιιιι...

Δεν είναι κακό...

Μια χαρά κομπανία έχει το κορίτσι ,μπορεί να το χάνει λίγο στο μπιιιιιιιι αλλά εντάξει μην τα θέλουμε και όλα.Γουστάρω!!!!

Αν είχαν βάλει έναν ωραίο, λαϊκό ελληνικό στίχο θα μου άρεσαν πραγματικά, γιατί είναι καλές διασκευές.

Έτσι όπως είναι, απλά έχουν πλάκα (το οποίο δεν είναι κακό...).

Haris είπε:
Αν είχαν βάλει έναν ωραίο, λαϊκό ελληνικό στίχο θα μου άρεσαν πραγματικά, γιατί είναι καλές διασκευές.

Έτσι όπως είναι, απλά έχουν πλάκα (το οποίο δεν είναι κακό...).
Ακριβώς έτσι όμως. Με κάλυψες πλήρως. Αν μπορέσει κάποιος να ακούσει μόνο τη συνοδεία, είναι πολύ παραπάνω από άρτια, και σε τεχνική και σε ενορχήστρωση, και σε παραγωγή. Τώρα με τη φωνή, δεν ξέρω αν ήθελαν να κάνουν ένα cover που θα το λάμβανε κάποιος στα σοβαρά ή απλά για πλάκα. Πάντως από άλλα χουμοριστικά και μη covers που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, μια χαρά το κόβω. 8)

Πάντως έχει κάνει και covers από την ανάποδη, δηλαδή ελληνικά κομμάτια με πιο μοντέρνα ενορχήστρωση, π.χ. αυτό:

Πάντως Η Λια ,Αμαλία το πονάει το πράμα ,το γουστάρει.Η μπάντα πάντως γαμεί ότι και να πούμε.

cyclops είπε:
Αν μπορέσει κάποιος να ακούσει μόνο τη συνοδεία, είναι πολύ παραπάνω από άρτια, και σε τεχνική και σε ενορχήστρωση, και σε παραγωγή. Τώρα με τη φωνή, δεν ξέρω αν ήθελαν να κάνουν ένα cover που θα το λάμβανε κάποιος στα σοβαρά ή απλά για πλάκα.
+1
Ειδικά αυτό το μπουζούκι, κάτι - κάποιον μου θυμίζει.

Ειδικά αυτό το μπουζούκι, κάτι - κάποιον μου θυμίζει.

Μα γι αυτο το ποσταρα :-)

Η "μπάντα" παιζει άκρως επαγγελματικά, μα η προφορά της Αμαλιας παραπέμπει σε Θωδη...

Μιά χαρούλα είναι...η κυρία ξέρει να τραγουδάει, η μπάντα σκοτώνει, το όλο εγχείρημα δείχνει να αποπνέει σεβασμό στο original, μόνο η προφορά μας τα @$μεί λιγάκι αλλά δεν είμαστε και όλοι απόφοιτοι του Cambridge.

Καμμία σχέση με τα τσιρκολίκια Θώδη- ΛεΠα etc

cyclops είπε:
Για πες... 8)
Γνωστός επαγγελματίας είναι δεν λέμε ονόματα. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δεν είναι κακό...
Είναι.
Eιπα και γω ,μονος μου ειμαι ?

Δεν μπορω να μιλησω τεχνικα .

Αισθητικα παντως ....
Αισθητικά ναί - μπορεί, παικτικά όμως είναι o.k.
@ Nestoras

Γούστα είναι αυτά ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιατί όχι?

Υπό συνθήκες .... ίσως.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Οταν η Nina Simone ακουσε την εκτελεση των Animals λιγο ελειψε να κανει χαρακιρι. Φαντασου πως θα αντιδρουσε στην παραπανω αηδια. Εκτελεση Για Πολλες Κλοτσιες λεμε...
eyeroll.gif

(btw, τα Αγγλικα της Θωδη και του Πανταζη ειναι 5 κλασεις ανωτερα)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back