Ακριβώς έτσι όμως. Με κάλυψες πλήρως. Αν μπορέσει κάποιος να ακούσει μόνο τη συνοδεία, είναι πολύ παραπάνω από άρτια, και σε τεχνική και σε ενορχήστρωση, και σε παραγωγή. Τώρα με τη φωνή, δεν ξέρω αν ήθελαν να κάνουν ένα cover που θα το λάμβανε κάποιος στα σοβαρά ή απλά για πλάκα. Πάντως από άλλα χουμοριστικά και μη covers που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, μια χαρά το κόβω. 8)Haris είπε:Αν είχαν βάλει έναν ωραίο, λαϊκό ελληνικό στίχο θα μου άρεσαν πραγματικά, γιατί είναι καλές διασκευές.
Έτσι όπως είναι, απλά έχουν πλάκα (το οποίο δεν είναι κακό...).
+1cyclops είπε:Αν μπορέσει κάποιος να ακούσει μόνο τη συνοδεία, είναι πολύ παραπάνω από άρτια, και σε τεχνική και σε ενορχήστρωση, και σε παραγωγή. Τώρα με τη φωνή, δεν ξέρω αν ήθελαν να κάνουν ένα cover που θα το λάμβανε κάποιος στα σοβαρά ή απλά για πλάκα.
Για πες... 8)Μανώλης Χναράκης είπε:+1
Ειδικά αυτό το μπουζούκι, κάτι - κάποιον μου θυμίζει.
Eιπα και γω ,μονος μου ειμαι ?Nestoras είπε:Είναι.Δεν είναι κακό...
Γνωστός επαγγελματίας είναι δεν λέμε ονόματα. Μπορεί να κάνω και λάθος.cyclops είπε:Για πες... 8)
Αισθητικά ναί - μπορεί, παικτικά όμως είναι o.k.Eιπα και γω ,μονος μου ειμαι ?Είναι.Δεν είναι κακό...
Δεν μπορω να μιλησω τεχνικα .
Αισθητικα παντως ....
Οταν η Nina Simone ακουσε την εκτελεση των Animals λιγο ελειψε να κανει χαρακιρι. Φαντασου πως θα αντιδρουσε στην παραπανω αηδια. Εκτελεση Για Πολλες Κλοτσιες λεμε...Μανώλης Χναράκης είπε: