• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Λάθος Θωμά..;

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
θα είμαι σύντομος και περιεκτικός....

παρήγγειλα απ 'τον thomann αυτό http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_nano_bassballs.htm

...και μου ήρθε αυτό http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_nano_muff_overdrive.htm και μάλιστα με την ετικέτα του προηγούμενου (του bassballs)!

φυσικά και θα επικοινωνήσω με τον Αγγελόπουλο αλλά είπα να πάρω και μια γνώμη...

λοιπόν τι λέτε;

Ε σαν τι να πούμε; Έχουνε κάνει γκάφα και θα το διορθώσουν, ούτε μεταφορικά δε θα πληρώσεις αφού είναι δικιά τους η βλακεία :)

panagiotis είπε:
καλώς....δηλαδή να μην τον αρχίσω στα καντήλια; :D
Και βεβαια να μην τον αρχισεις στα καντηλια, λαθη γίνονται ακόμα και από τους τυπικούς και οργανωμενους μεχρι αηδίας Γερμανούς  ;) Το μαγαζι ειναι σοβαρο και θα αναλαβουν να επανορθωσουν το λαθος χωρις καμια δικια σου επιβάρυνση.

"θωμα εισαι σπιτι γιατι σε παιρνω και μιλαει".....!  γκουντ λακ :)  λογικα ολα θα πανε καλα.

Έχει τύχει και σε φίλο και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Πήρε τηλεφωνάκι, του ζήτησαν και συγγνώμη 10 φορές και μέσα σε λίγες μέρες τακτοποιήθηκαν όλα χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός του ψυχολογικού ξενερώματος. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες που λενε....

Αντιμετωπίζω ψυχολογικό πρόβλημα με το Θωμά. Οκ τα Ελληνικά μαγαζιά έχουν κάποιες μικροδιαφορές πχ 1700 έβρισκα την jazzmaster στο Θωμά 1800 σε Ελληνικό. μαγαζί.

75 πετάλι mxr στο Θωμά 80 σε Ελληνικό. μαγαζί. Σκέφτομαι η διαφορά είναι μικρή και ορισμένες φορές ακόμα μικρότερη και Ελληνας είμαι γιατί να μην υποστηρίξω τα Ελλ. μαγαζιά τα αδέρφια μου (οι οποίοι και στηρίζουν εμένα) ναι καλά αλλά η άνεση της πολυθρόνας και οι μικροδιαφορές, με έχουν κάνει να αντιμετωπίζω ψυχολογικό αδιέξοδο. Σύντομα θα κάνω μια αγορά 590 το έχει ο Θωμάς, 650 το Ελληνικό μαγαζί τι να κάνω?

harry είπε:
Αντιμετωπίζω ψυχολογικό πρόβλημα με το Θωμά. Οκ τα Ελληνικά μαγαζιά έχουν κάποιες μικροδιαφορές πχ 1700 έβρισκα την jazzmaster στο Θωμά 1800 σε Ελληνικό. μαγαζί.

75 πετάλι mxr στο Θωμά 80 σε Ελληνικό. μαγαζί. Σκέφτομαι η διαφορά είναι μικρή και ορισμένες φορές ακόμα μικρότερη και Ελληνας είμαι γιατί να μην υποστηρίξω τα Ελλ. μαγαζιά τα αδέρφια μου (οι οποίοι και στηρίζουν εμένα) ναι καλά αλλά η άνεση της πολυθρόνας και οι μικροδιαφορές, με έχουν κάνει να αντιμετωπίζω ψυχολογικό αδιέξοδο. Σύντομα θα κάνω μια αγορά 590 το έχει ο Θωμάς, 650 το Ελληνικό μαγαζί τι να κάνω?
Θα πας στο ελληνικό μαγαζί και θα το παζαρέψεις.  ;)

Και επειτα βλέπεις.

Ναι,

να πας μεχρι την αγορα του αλ χαλιλι να το παζαρεψεις , ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις πολυ ελευθερο χρονο για χασιμο , σιγουρα δε θα σε πειραζει να αλλαξεις  και μερικα μεσα συγκοινωνιας για να φτασεις .

βεβαια η συγκεκριμενη διαφορα χρηματων δεν ειναι τεραστια(περιπου 10%) και ισως καποιος που το θελει αμεσως τωρα να τα σκασει για να το αποκτησει απο το εγχωριο καταστημα αμεσα .

δεν πιστευω οτι πρεπει να ενθαρυνουμε τους μαγαζατορες να επιμεινουν στην τακτικη τους αυτη με τα παζαρια.

Orbital τωρα που μας βλεπω διπλα διπλα νομιζω οτι εχω πιο ωραιο μουστακι απο σενα... :)

orbital είπε:

Θα πας στο ελληνικό μαγαζί και θα το παζαρέψεις.  ;)

Και επειτα βλέπεις.
Σωστόοοοοοοος :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back