Μια χαρά, αλλά μου έλειψε λίγο ζωντάνια, μια σκηνική παρουσία ανάλογη του άσματος βρε παιδί μου.....δεν λέω να χοροπηδάτε στην σκηνή, αλλά λίγο κούνημα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.... Υ.Γ. Σειρά έχει το Song dance!
Μετα απο καιρο ηλθατε στα ισια σας!!Η κοπελα ειναι εξαιρετη τραγουδιστρια (το εχω ξαναπει πολλες φορες) και μου αρεσει γιατι ερμηνευει και δεν μιμειται τις Αμερικανες μαυρες και μη!!
Εδω τα τελευταια χρονια πολλες δικιες μας τραγουδιστριες '' και καλα την βρισκουν '' και χτυπιουνται δεν ξερω και εγω σαν τι ??? ???.Μπραβο στην Εβελινα που εχει την δικη της προσωπικοτητα !!Τωρα για την παλιοπαρεα του Νεστορα τα εχουμε πει και ξαναπει.Λιγο παραπανω γκρουβ δεν βλαπτει (ετσι ρε παιδι μου τσιμπηστε το λιγακι ;D ;D)
Και ο ηχος των τυμπανων ειναι μαπα τελειως :Σε αυτο φταινε 2 πραγματα αλλα πιο πολυ τα τυμπανα οπως τα βγαζει κατω ο ηχοληπτης (ο θεος να τον κανει ηχοληπτη δηλαδη) και το χτυπημα του ντραμερ λιγοτερο βεβαια!!Τα λεω γιατι εχω παιξει στο lazy και ενω επανω τα ακουγα μια χαρα (σχετικο βεβαια ) οταν κατεβηκα και επαιξε αλλος ντραμερ με αλλη μπαντα ηταν μαπα!!Αυτο ειναι ενα φαινομενο που το εχω αντιμετωπισει και σε πιο επαγγελματικους χωρους !!Ζητω οι μικροφονιαδες!!!!!!!!
@Τερρυ ..χμ σαν να εχεις δικιο αυτος εκει με την LP ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.