late at night

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Επ'ευκαιρια αλλαγης καρτας ηχου και της αυπνιας που με εδερνε τις προηγουμενες βδομαδες( :P) περασα αρκετες ωρες παιζοντας μουσικη στον υπολογιστη.

Ανεβαζω ενα απο τα tracks που προεκυψαν. Με πολλα λαθη και ατελειες. :)

Καλη ακροαση και μη διστασετε να κανετε τα σχολια και τις παρατηρησεις σας. :)

Φίλε gregg δυστυχώς δεν πρόσεξες και το κλιπ σου παραμορφώνει σε πολλά σημεία...

Υποθέτω οτι το "κακό" έχει γίνει πριν την χρησιμοποίηση του όποιου maximizer έβαλες στο τέλος..

Μάλλον έχεις ταίσει το maximizer με ήδη αρκετά κλιπαρισμένο σήμα... Επειδή λόγω της χρήσης του τελευταίου όμως έβλεπες οτι δεν ξεπερνάς το μηδέν επαναπαύτηκες πιστεύοντας οτι όλα είναι under control.

Το κλιπάκι κατά τ'άλλα (παίξιμο,feel,ήχος κιθάρας κλπ) είναι στα υψηλά standard που μας έχεις συνηθίσει.. ;)

Τολμώ να πω οτι μου άρεσε καλύτερα κι απ'τα προηγούμενα δικά σου!

Με γειά και την κάρτα! (ποιά είναι αλήθεια?) :)

(Όπως λέει και ο μπλέ τύπος..."τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει!!??" ) ;D ;D

Βlues with a chill out feeling... αυτά είναι, ότι πρέπει για τέτοια ώρα. Απαραίτητο συνοδευτικό ένα ποτήρι whiskey;) Ειδικά το σημείο 0:46 - 1:15 σκοτώνει.

ΟΥΑΟΥ!

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας, να'στε καλα.

Φιλε longshadow η καρτουλα ειναι μια m-audio 410 που την πηρα μεταχειρισμενη γιατι νομιζω πλεον εχει καταργηθει.  :P

Σας ευχαριστω και παλι :)

Ωραιο blues παιξιμο φιλε. Πολυ ιδιαιτερο και προσωπικο  ;)

Προσεξε αυτα που σου ειπε ο longhshadow

και προχωρα ακαθεκτος  :)

Και ενα ακομη clip το οποιο προοριζοταν για test μιας κιθαρας που εκανα πριν λιγο καιρο, αλλα αποφασισα να το ανεβασω. Το clip ειναι γραμμενο τελειως προχειρα(μαλλον κλιπαρει και αυτο :P), one take και εντελως χυμα απο πλευρας παιξιματος :P.

Σχολια και παρατηρησεις ευπροσδεκτα. :) 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ωραιος....απλα με χαλασε λιγο ο ηχος ηταν πολυ thin για τα γουστα μου αλλα αυτο μαλλον δεν σε απασχολει....αλλα απο παιξιμο ησουν αρκετα καλος......τι κιθαρα και με τι εγραψες ?

ignantios είπε:
ωραιος....απλα με χαλασε λιγο ο ηχος ηταν πολυ thin για τα γουστα μου αλλα αυτο μαλλον δεν σε απασχολει....αλλα απο παιξιμο ησουν αρκετα καλος......τι κιθαρα και με τι εγραψες ?
Thanks. 

Η κιθαρα ειναι μια esp m2 deluxe στην οποια αλλαξα προσφατα μαγνητες. Και τα εφφε, παραμορφωσεις, ενισχυτες, delay κλπ ειναι απο το guitar rig.

ωραιο παιξιμο και πολυ ωραιες φρασεις. Θα ηθελα λιγο πιο χαμηλα μιξαρισμενη τη κιθαρα.

nickpulse είπε:
Μελωδικότατοοοος,πολλά συγχαρητίρια για το phrasing ;)
Thanks φιλε μου, να'σαι καλα :)

ωραιο παιξιμο και πολυ ωραιες φρασεις. Θα ηθελα λιγο πιο χαμηλα μιξαρισμενη τη κιθαρα.
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε fenderiarh. Η μιξη ειναι σχεδον ανυπαρκτη να συμπληρωσω, σε αυτο το clip.  :P :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
25
Εμφανίσεις
4K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back