Larry Carlton Guitars

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Σήμερα έπεσα πάνω σε μια κιθάρα που λεγόταν Larry Carlton S7FM και αναρωτήθηκα αν διάβαζα καλά.

Είναι μια Strat type που πουλιέται στα εξακόσια κάτι ευρώ όπως είδα στον Thomann.

Απ' ότι φαίνεται σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας με τον Marcus Miller στα μπάσα, η Κορεάτικη Sire επέλεξε άλλο ένα μεγάλο όνομα, γνωστό για τον ήχο του, για να παρουσιάσει μια σειρά απο κιθάρες. Τα 3 μοντέλα που είναι για pre-order σήμερα, είναι μια Strat, μια Les Paul και αναπόφευκτα μια 335. Φαίνονται εκ πρώτης όψεως κιθάρες με καλές προδιαγραφές και αισθητικά όμορφες και αν λάβουμε υπ' όψη την ποιότητα των μπάσων θα πρέπει να είναι όργανα για μια ζωή.

Larry Carlton S7FM TBK.png

Larry Carlton L7 TS.png

Larry Carlton H7 VS.png

Παρατηρησα και εγω οτι ολες αυτες τις ημερες του εγκλεισμου, μια πολυ καλη διεξοδος ειναι συνεχης ερευνα για ικανοποιηση των καταναλωτικων μας αναγκων ? ? 

Oντως φαινονται αξιολογες.

Παρατηρησα και εγω οτι ολες αυτες τις ημερες του εγκλεισμου, μια πολυ καλη διεξοδος ειναι συνεχης ερευνα για ικανοποιηση των καταναλωτικων μας αναγκων ? ? 

Oντως φαινονται αξιολογες.
Δεν ξέρω αν αφορά τον καταναλωτισμό μου και δεν το νομίζω, καθως έρχονται δύσκολες μερες αλλά δεν θα πάψω να είμαι μουσικός και να ενδιαφέρομαι για τα εργαλεία και το πάθος μου για την μουσική. Ας μην αυτοενοχοποιούμαστε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Money makers.

Ο ιδιος παιζει τις παλιες του.

Κανεις δεν θα πει οχι σε προσφορες.

Και δεν ειναι ολοι σκληροι επιχειρηματίες να απαγορευουν τον μουσικο πχ prs να μην εμφανιζονται με αλλα όργανα

Είχα την εντύπωση πως δεν τις φτιάχνουν για να τις πουλήσουν στον Carlton.

Είχα την εντύπωση πως δεν τις φτιάχνουν για να τις πουλήσουν στον Carlton.
δεν είπα προφανώς κάτι τέτοιο.

Είπα ότι είναι endorsement. Συνεπώς ο Carlton πληρώνεται. Αν τις παίζει κι όλας παραπάνω και αν τις παίζει αποκλειστικά ακόμα παραπάνω.

Και ο αγοραστής βλεπει και κρίνει.

Πολλές εταιρείες βγάζουν signature ελάχιστοι όμως τις παίζουν.

Συνεπώς είναι money making business και σίγουρα οι επιχειρηματίες (και κατα δεύτερο λόγο οι μουσικοί) είναι money makers

Money makers.

Ο ιδιος παιζει τις παλιες του.

Κανεις δεν θα πει οχι σε προσφορες.

Και δεν ειναι ολοι σκληροι επιχειρηματίες να απαγορευουν τον μουσικο πχ prs να μην εμφανιζονται με αλλα όργανα

δεν είπα προφανώς κάτι τέτοιο.

Είπα ότι είναι endorsement. Συνεπώς ο Carlton πληρώνεται. Αν τις παίζει κι όλας παραπάνω και αν τις παίζει αποκλειστικά ακόμα παραπάνω.

Και ο αγοραστής βλεπει και κρίνει.

Πολλές εταιρείες βγάζουν signature ελάχιστοι όμως τις παίζουν.

Συνεπώς είναι money making business και σίγουρα οι επιχειρηματίες (και κατα δεύτερο λόγο οι μουσικοί) είναι money makers

Ενω?

Ειχαν πει οτι θα διαθεσουν χρηματα στην ερευνα για την καταπολέμηση του AIDS και τα κανανε κιθαρες?

Κανε και λιγο κρατει ανθρωπε μου στα ποστς... ασε και τιποτα να περασει

Οπτικά φαίνονται πολύ όμορφες 

Edit : είδα και τα specs . Ωραιότατες και καλές τιμές

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μούρλια φαίνονται...

Στην αρχή μου άρεσε πιο πολύ η LP, αλλά όταν την είδα σε ανφάς άλλαξα γνώμη

και μου άρεσε πιο πολύ η superstrat (locking tuners και satin neck) και φυσικά η 335.

Ευτυχώς που δεν είμαι 335άκιας γιατί τώρα θα είχα άσχημο g.a.s.

Η σούπερστρατ με κέρδισε και εμένα 

ο mr335 αυτοπροσωπως μας κανει ενα ανεπισημο demo της 335(H7 αν δεν κανω λαθος) με την ευκαιρια της international jazz day!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back