Eye...εσύ είσαι; ;D ;D ;D ;D ;Dbillytsak είπε:Καλησπερα παιδια!
Γιατι αυτο το θεμα που κλειδωσε ο κ. Eyeprotocol ξανανοιξε?
Ψηφιζω υπερ της επανακλειδωσης του
Και για να μην νομιζετε οτι δεν ειμαι αντικειμενικος με τις αναγκες σας, στειλτε μου πμ για να κανονισουμε για μπυροποσια, εξ αλλου και εγω απο την Λαρισα ειμαι.
Αλλα σας παρακαλω, το θεμα πρεπει να κλειδωθει καθ οτι ειναι ασχετο με το περιεχομενο του forum
Φιλικα, Βασιλης
Μ'αρέσεις βρε billy,μ'αρέσει που τα παίρνεις στα σοβαρά!billytsak είπε:Φιλε taskor, θα σου απαντησω στο ερωτημα σου. Οχι, δεν ειμαι ο κος Eyeprotocol δυστυχως... Μακαρι να ημουνα βασικα αλλα δε βαριεσαι, αυτα εχει η ζωη![]()
Ναι σαι καλα φιλε μουtaskor είπε:Μ'αρέσεις βρε billy,μ'αρέσει που τα παίρνεις στα σοβαρά!![]()
![]()
αυτο το 'καλη σου συνεχεια' ακουγεται πολυ υποχθονιο και απειλητικο. τυπου 'ο michael corleone σου στελνει χαιρετισματα'. αντε, σιγα σιγα να βαλουμε μπρος για τη μασασουρα...Καλως σε βρηκα φιλε τριγκα, καλη σου συνεχεια στο forum!
Εγώ ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι σωστό να γράφετε ότι ο Wow! κάνει κάτι το τόσο αντιδεοντολογικό. Ο Wow! έχει επενδύσει χρόνο στο noiz πολύ πριν κάνουν την πλάκα τους (με τη λογική του περιστασιακού) ορισμένοι. :Awaken είπε:Εγώ ελπίζω να είσαι ο eye και να κάνεις πλάκα…
Σωστόςspy είπε:1. Συνεννόηση φιστίκι. Καλύτερα να παραθέτουμε τα μηνύματα στα οποία απαντάμε.
2. Αγαπητέ Marathon, δεν αναφέρθηκα σε σένα που μετράς κάμποσο καιρό εδώ και γνωρίζεις καταστάσεις. Νομίζω πως πρέπει να αφήσεις τα ρήματα τύπου "τσιμπάω" για τα ...ψάρια (ο νοών νοείτω).;D
Trigga πήγαινε σε παρακαλώ στο τμήμα εξαγωγών να τσεκάρεις αν η μερέντα είναι αρκούντως καφέ. Αν όχι στείλε μου FAX.trigga είπε:Τι?Εγώ μήπως?Λές να μην θελω να φάει κεμπάπ?Μήπως με περνάς για άλλη?(προσωπικότητα εννοείται)![]()
Θα σε δώσω κοτόπουλο βραστό εσένα.
Είμαι πολύ πιο απλοϊκός στης σκέψεις μου harilatron για να εννοώ κάτι τέτοιο,harilatron είπε:Εγώ ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι σωστό να γράφετε ότι ο Wow! κάνει κάτι το τόσο αντιδεοντολογικό. Ο Wow! έχει επενδύσει χρόνο στο noiz πολύ πριν κάνουν την πλάκα τους (με τη λογική του περιστασιακού) ορισμένοι. :![]()