Καλημέρα Νικόλα!
Σου έχω ξαναπεί, επειδή έχω ακούσει μέρος της δουλειάς σου στο προσωπικό σου site, ότι όταν ακούω καλά λόγια από εσένα (εξαιρετικά ολοκληρωμένο μουσικό σε όλα τα επίπεδα- με τόσες σπουδές) ειλικρινά νοιώθω χαρά και φυσικά μεγάλη τιμή.
Επειδή το test-αρα και εγώ σε laptop (αλλά εκ των υστέρων)….. μάλλον χάνει πολύ από low frequencies σε αυτό.
U2 δεν ακούω, αλλά φυσικά και είναι καλό να σου θυμίζει U2. Κακό θα ήταν να σου θύμιζε ίσως Λαζάνη (ίσως και πάλι όχι!!).
Ναι ήμουν στις εκλογές…..ταλαιπωρία εν μέρει, από την άλλη ό,τι περίσσεψε λόγω περαίωσης από την αποζημίωση, το βλέπω να γίνεται Gretch Duo Jet (Μαύρη κιθάρα δεν έχω, έχω
Για την μονοτονία και την έλλειψη στίχου έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά τί να κάνεις φίρμες οι τραγουδιστές στις μέρες μας! Είπε και ο Stavros Papadopoulos θα έρθει να γράψομεν…που ήντος; (που να προλάβει τώρα με τις groupies)!!! Stavros στάσου καριόκες (κατά το μύγδαλα). ;D ;D
Και πάλι σε ευχαριστώ για το feedback.
Κύριε Μεθενίτη, το να ακούσετε εσείς το clip μου, αυτό από μόνο του είναι Χριστουγεννιάτικο Δώρο! Τώρα, να πείτε και καλά λόγια….τί να πω, νομίζω ότι ένα «ευχαριστώ πολύ» δεν αρκεί. Δράττομαι της ευκαιρίας – πέρα από το θερμό ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε- να δηλώσω θαυμαστής της δουλείας σας, τόσο σε συνθετικό/ οργανοπαιχτικό επίπεδο όσο βέβαια και σε επίπεδο ηχοληψίας/ παραγωγής.
Ιδιαίτερη τιμή.