Kseniya Simonova

Καλά λέει μια φίλη μου πανικός έχει πέσει με το συγκεκριμένο αυτές τις μέρες. Το προωθήσανε κάπου;

Πάρα πολυ όμορφο, το είχα δει πριν αρκετό καιρό και με είχε εντυπωσιάσει!

μολις μου εστειλε το λινκ η μανα μου στο msn

έχει και απιστευτη και παρα πολυ ταιραστη μουσική

Είναι η νικήτρια του "Ουκρανία έχεις ταλέντο". Θυμίστε μου ποιος κέρδισε το δικό μας αντίστοιχο - στο πολύ πιο γλοιώδες - show..; Ή μάλλον αφήστε... δεν πειράζει...

παρατηρηστε τον κοσμο που δακρυζει καθως βλέπει το ιστορικό σχόλιο του καλλιτεχνη

που αυτα στην ελλάδα ρε..

καθε φορα που τυχαινει να βρεθω σε σπιτιμ ε τηλεοραση φριαζω (το σκοτωσα αλλα καταλαβατε τι εννοω)

τι μου θυμισες

προσφατα ετυχε να δω ενα σοου για ταλεντα και καλα με 3-4 σαπιους πισω απο ενα παγκο δηθεν κριτες που κρινουν το "ταλεντο" καθως τραγουδαει ...α καπελα.

δεν ειμαστε καλα ρε παιδια. δηλαδη αν πάει ο τραγουδιστης των symphonyX να τραγουδησει, αυτοι οι τελειωμενοι καραγκιοζηδες θα ειναι ικανοι να καταλάβουν το μεγαλειο της φωνης του? ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ

τελος παντων, ον τοπικ, αυτη εδω η κοπελα ειναι πραγματικα φοβερη, είδα και αλλα βιντεο της στο youtube :)

Για να καταλάβεις τα δάκρυα των θεατών, πρέπει να ξέρεις την ιστορία της Σοβιετικής Ένωσης KAI της Ουκρανίας, στον Β' Π.Π.

Αν δεν βαριέσαι εδώ: http://www.infoukes.com/history/ww2/

πραγματι πολυ ωραιο!

παντως οτι και να λεμε η τηλεοραση παντα ενα γελοιο μεσο θα ειναι!

ας πουμε δεν με επεισαν καθολου τα δακρυα της παρουσιαστριας!!

IraklisZS είπε:
μολις μου εστειλε το λινκ η μανα μου στο msn
καλα, αυτο δεν το προσεξε κανεις?

εμενα η δικια μου δεν ξερει ουτε καν να ΑΝΟΙΓΕΙ το πισι αν χρειαστω κατι απο τηλεφωνο!

η δικια σου μπαινει και μσν?? ;D ;D

+1και απο μενα για την μουσικη, πραγματι ταιριαστη!

Θυμίστε μου ποιος κέρδισε το δικό μας αντίστοιχο ..;
εμενα θα με ενδιεφερε αν κανεις ξερει να μας πει!

Ένα search στο youtube και το βρήκες. Γιατί να υποφέρουμε και οι άλλοι;;;;

ok!

αφου δεν θες να με βοηθησεις, θα το βρω και θα το ποσταρω εδω!

θα δεις τι θα παθεις! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back