krank krankenstein comments

gpergeris

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπερα.σκεφτομαι να αγορασω αυτη την κεφαλη

http://www.thomann.de/gr/krank_krankenstein.htm

και θα ηθελα μερικα σχολια αν εχετε ακουσει κατι.επισεις θα ηθελα να μου προτεινετε και μια καμπινα.οικονομικη αν γινετε.

βασικα μια ερωτηση πριν σου πουμε οτιδηποτε... Εισαι επαγγελματιας ? Γενικα δηλαδη τα 2000 σχεδον που θα δωσεις θα ποιασουν τοπο η απλα θα παιζεις στο σπιτι και στο στουντιο ? Σε λαιβ ξεχνα το γιατι πιθανον να πας σε μαγαζι και να μην εχει καμπινα...

Λεω μηπως εχεις χασει την μπαλα και γινεις σαν εμενα που ευτυχως στο τσακ την γλυτωσα και δεν τα εσκασα για να παρω εναν engl που ηθελα...οχι οτι δεν ειναι πειρασμος αυτα τα τερατα αλλα 2000 ειναι πολλα και ειδικα αυτες τις εποχες αν δεν ειναι επαγγελματιας...

Εναλακτικα τσεκαρε αν θες κατι πιο βατο...

βασικα μην σου περασει απο το μυαλο οτι θελω να σε αποτρεψω... Απλα θελω να σε αποτρεψω  να δωσεις χρηματα που δεν θα αποσβεσεις 

Οχι ρε συ.απλα κοιτα πηγαινα σε μπουγκερα.αλλα δεν ξερω εχω ακουσει οτι πολυ εχουν προβληματα και αλλοι δεν εχουν τιποτα.μετα σκεφτομουν για τον 6505 peavey.αλλα αυτο βγαινει στα 1500,και εχω βαλει για πωληση την παλια μου κιθαρα ετσι ωστε μαζι με τα προηγουμενα που διεθετα να τα βγαλω,και ενταξει πιθανον να μου βγει καλο απο οτι εχω ψαξει..επισεις εχει 2 master πανω που απο οσο διαβασα,ανοιγεις το ενα ωστε να βγαλει μια καλη χροια ο ηχος και μετα με το αλλο να βγαλει την επιθυμιτη ενταση στην καμπινα..αν δεις στο vid εχει κανει το ιδιο και αυτος.

gpergeris είπε:
Οχι ρε συ.απλα κοιτα πηγαινα σε μπουγκερα.αλλα δεν ξερω εχω ακουσει οτι πολυ εχουν προβληματα και αλλοι δεν εχουν τιποτα.μετα σκεφτομουν για τον 6505 peavey.αλλα αυτο βγαινει στα 1500,και εχω βαλει για πωληση την παλια μου κιθαρα ετσι ωστε μαζι με τα προηγουμενα που διεθετα να τα βγαλω,και ενταξει πιθανον να μου βγει καλο απο οτι εχω ψαξει..επισεις εχει 2 master πανω που απο οσο διαβασα,ανοιγεις το ενα ωστε να βγαλει μια καλη χροια ο ηχος και μετα με το αλλο να βγαλει την επιθυμιτη ενταση στην καμπινα..αν δεις στο vid εχει κανει το ιδιο και αυτος.
μα δεν τιθεται συζητηση για το αν ειναι καλος ενυσχητης , απλα αν χρειαζεται τοσο καλο ενυσχητη... Ψαξε το λιγο μεσα σου γιατι 2000 ευρω ειναι πολλα... παρα πολλα...Ισως λεω ισως ενας μπλζκσταρ να ειναι υπεραρκετος... Υπαρχει και peavey 6505+ combo στα 500 ευρω...Εγω για αυτον ετοιμαζομαι... Ο 6505 ειναι κλασικ...

http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm

εγω σκεφτομουν για την κεφαλη 6505 που βγαινει στα 1100 νομιζω..ε και ο krank εχει 1500 νταξει μονιζω συμφερει...

gpergeris είπε:
εγω σκεφτομουν για την κεφαλη 6505 που βγαινει στα 1100 νομιζω..ε και ο krank εχει 1500 νταξει μονιζω συμφερει...
βασικα οκ δεν το ποιανεις το νοημα οποτε παμε με τον ρυθμο σου...

πανω σε αυτο που λες γιατι το θετεις ετσι ? δΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο 6505 1100 Ο ΚΡΑΝΚ ΣΤΑ 1500 ΣΥΜΦΕΡΕΙ ?

Θεωρεις τον κρανκ καλυτερο ? Ειναι προσωπικο γουστο βεβαια αλλα να σου θυμησω οτι ο 6505-5150 υπαρχει στο 70% των μεταλ αλμπουμ της ιστοριας...

κοιτα προτειμω τον κρανκ και σ ειπα οτι συμφερει επειδη..εχει 2 master πανω..

νομιζω ειναι αρκετα χρησιμο αυτο..πεσμου και εσυ την αποψη σου..για καμπινα καπιοι φιλοι μου προτειναν να παρω με ενα ηχειο καλυτερα(επειδη θα χανει λενε) και οχι 2χ12,αν και μου αρεσε αυτη,επειδη την ξαναεχω κοιταξει..

δεν ξερω..και εγω πρωτη φορα το ακουσα αυτο χθες..:S

αλλα ειπα να το ρωτησω να με σιγουρος...

Φιλε gpergeris,ποιος σου προτεινε τον ΚΡΑΝΚ?

Τι χρηση προκειται να κανεις?Δε μας ειπες.

Βοηθα να σε βοηθησουμε... ;)

Ο κρανκ ειναι παρα πολυ φοβερος ενισχυτης.. :P

Τοσο,που θα τον φοβηθεις στ αληθεια.... 8)

Ποσο καιρο ασχολεισαι με τη μουσικη?

Αυτα ειναι μηχανηματα που θελουν αρκετη τριβη για να πιασουν τοπο...

Φιλικα

gpergeris είπε:
δεν ξερω..και εγω πρωτη φορα το ακουσα αυτο χθες..:S

αλλα ειπα να το ρωτησω να με σιγουρος...
Να είσαι απόλυτα σίγουρος.

Με 1χ12 είσαι οκ

Με 2χ12 χάνει λίγο

Με 4χ12 τα χάνεις εσύ

Αν χρησιμοποιείς full satck πας για τρελοκωμείο

Ορίστε ο παρακάτω κύριος έχει άσπρες καμπίνε(δε)ς για να ταιριάζουν με τις ρόμπες που φοράει ανάποδα.Μην ξεγελιέσαι, αυτό είναι ένα στιγμιότυπο.Σε λίγο πλακώνουν οι νοσοκόμες με τις ενέσεις...

35179d1178724653-good-bad-guitar-cabinets-rick_whiteamps_416x300.jpg

BTW αν υπάρχει ένα φετιχ μου στο noiz είναι όταν κάποιος αρχίζει και λέει

''Άκουσα το μανάβη να λέει ότι με μπανάνες ο ενισυτής του έχει γλυκά μπάσα

Κάποιος μου είπε ότι αν παίζω με κιθάρα που έχει 2345 radius θα πάθω τενοντίτιδα

Ο γείτονας παίζει με μία gyftanez που τρώει λάχανο αμερικανίδα(κατά το αλβανίδα)strat''

And it goes on and on

No offence ;)

The philosopher είπε:
''Άκουσα το μανάβη να λέει ότι με μπανάνες ο ενισυτής του έχει γλυκά μπάσα

Κάποιος μου είπε ότι αν παίζω με κιθάρα που έχει 2345 radius θα πάθω τενοντίτιδα

Ο γείτονας παίζει με μία gyftanez που τρώει λάχανο αμερικανίδα(κατά το αλβανίδα)strat''

And it goes on and on

No offence ;)
βασικα ωραια τα λες αλλα αν καταλαβα καλα θες να του πεις να μην στηριζεται σε αποψεις αλλων αλλα μονο στα δικα του αυτια ?

aris 17561 είπε:
βασικα ωραια τα λες αλλα αν καταλαβα καλα θες να του πεις να μην στηριζεται σε αποψεις αλλων αλλα μονο στα δικα του αυτια ?
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να του την πω αλλά με το απαραίτητο χιούμορ(τέλος πάντων προσπάθησα) να του υποδείξω ότι καλύτερα να στηρίζεται στα αυτιά του αλλά και ΄΄οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι΄΄

Στο μόνο που μπορούμε να στηριχτούμε είναι η κριτική σκέψη.

Η οποία επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας βεβαίως-βεβαίως...

Για άλλη μία φορά δεν κατηγορώ ούτε θέλω να προσβάλω κανένα.Άλλωστε δεν θεωρώ και τον εαυτό μου ικανό να κάνει κάτι τέτοιο

The philosopher είπε:
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να του την πω αλλά με το απαραίτητο χιούμορ(τέλος πάντων προσπάθησα) να του υποδείξω ότι καλύτερα να στηρίζεται στα αυτιά του αλλά και ΄΄οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι΄΄

Στο μόνο που μπορούμε να στηριχτούμε είναι η κριτική σκέψη.

Η οποία επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας βεβαίως-βεβαίως...

Για άλλη μία φορά δεν κατηγορώ ούτε θέλω να προσβάλω κανένα.Άλλωστε δεν θεωρώ και τον εαυτό μου ικανό να κάνει κάτι τέτοιο
φιλε φιλοσοφε εισαι ονομα και πραμα... Επειδη τα λες πολυ μορφωμενα , πες μου τα λιγο πιο απλα βρε παιδι μου... Γενικα ο κρανκ δεν ειναι ενυσχητης που μπορεις να βρεις ευκολα για να τον ακουσεις...Σιγουρα καλο ειναι να στηριχθει στα αυτια του αλλα δεν ειναι παντα ευκολο... Επισης για πιο θεμα πρεπει να κραταει μικρο καλαθι ? Σορυ αλλα δεν εχω καταλαβει γιαυτο ρωταω και οχι για ειρωνια....

τον συγκεκριμενο κρανκ τον βρηκα τυχαια ψαχνοντας για καπιο ενισχυτη,παλιοτερα μου ειχανε προτεινει κρανκ παιδια που ειχαν κανει προβα σε studio με κρανκ στην αθηνα και μου ειπαν οτι ειναι πολυ τουμπανα γενικα,τωρα το αυτι μου εχει παρει ηχους για το πως ακουγεται απο youtube και απο μερικα πραγματα που βρηκα και διαβασα.γενικοτερα δεν νομιζω οτι θα του λειπουν τα γκαζια καθολου,και αυτο με τα 2 μαστερ βολευει πολυ πιστευω...btw ο τυπας που παιζει στο vid εχει τελεια ηχογραφιση και νομιζω οτι με καθοδηγησε αρκετα..

επισεις να προσθεσω οτι τον θελω για εναν αρκετα μεγαλο χωρο θα ελεγα οπου μεσα παιζουμε με την μπαντα μου,δεν εχω προβλημα φασαριας...και πιστευω οτι μπορει να χρησιμευσει και σε καποιο live.

Αλιμονο αν χρειαζοσουν 2 χιλιαρικα για να βγαλεις καλο ηχο...

Θα σου ξαναθυμισω αυτα που ειπαμε...

ο 6262 ειναι τσαμπα...

Ειναι και ενισχυταρα...

blackie είπε:
Αλιμονο αν χρειαζοσουν 2 χιλιαρικα για να βγαλεις καλο ηχο...

Θα σου ξαναθυμισω αυτα που ειπαμε...

ο 6262 ειναι τσαμπα...

Ειναι και ενισχυταρα...
εμ αυτο λεμε... 2000 και να μην εισαι επαγγελματιας ? Δεν λεει...

ναι το ξερω οτι ειναι..αλλα αμα διαβαζω οτι μερικοι τον ειχαν 5 μηνες και τουσ 3 ηταν χαλασμενος ειναι μαλακια..τσαμπα τα 600...και ποιο πολυ μου εχει κολλησει αυτος επειδη δεν θα χρειαζεται να ανοιγεις καπου στο 5 παραδειγμα και να βγαλει ενα καλο ηχο και να ακουγεται χιλιομετρα μακρυα..αλιως πηγαινα στον peavey να γλιτωνα ενα 500αρι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back