- Πόντοι
- 16
Δεν νομίζω... Αυτοί είναι οι "Ζημιάα" βασικά... Τώρα με τον Superfunk τι σχέση έχουν δεν καταλαβαίνω...Η Σολωμου ειναι αυτη δεξια?????? Ωραιο κουκλι..........
--
είμαι ψαγμένος
Δεν νομίζω... Αυτοί είναι οι "Ζημιάα" βασικά... Τώρα με τον Superfunk τι σχέση έχουν δεν καταλαβαίνω...Η Σολωμου ειναι αυτη δεξια?????? Ωραιο κουκλι..........
Θα εκπλαγείς αν μάθεις; 8)Δεν νομίζω... Αυτοί είναι οι "Ζημιάα" βασικά... Τώρα με τον Superfunk τι σχέση έχουν δεν καταλαβαίνω...Η Σολωμου ειναι αυτη δεξια?????? Ωραιο κουκλι..........
--
είμαι ψαγμένος
δεν ξέρω, αλλά θα ήθελα να μάθω... εγώ τους έμαθα απο έναν φίλο μου απο τη σχολή, ο οποίος είναι στην olonΘα εκπλαγείς αν μάθεις; 8)
H αποκάλυψη της ταυτότητας των μελών είναι υπόθεση κάθε μέλους ή αντικείμενο προσωπικών μηνυμάτων, για λόγους ευγενείας.Arpegios μήπως πρέπει να αλλάξεις signature???? :lol:
Το χαμογελάκι του SF το βλέπεις?ρε τι προδοτης εισαι εσυ!!! :lol:
Το χαμογελάκι του SF το βλέπεις?
Αν είναι κάποιος να θιχτεί από αυτό το post είναι ο ίδιος...
Αν δεν απατώμαι έχει κι αυτός τη δικαιοδοσία να κλειδώνει threads και να διαγράφει posts' date=' σωστά???[/quote']
?? Δεν καταλαβαίνω τίποτα... εκτος αν μιλάς με τον eye. Προφανώς θα είναι κάτι που κανονικά πρέπει να το πει μόνο ο sf, οπότε αν θα το μάθω θα το μάθω απο αυτόν.... καλά εννοείται οτι για ονόματα και τέτοια κανονικά δεν τα λέμε, μόνο σε πμ και με την άδεια του "ενδιαφερομενου"
--
είμαι ψαγμένος
Δεν αναφερόμουνα σε σέναΔεν καταλαβαίνω τίποτα...
Συζητηση με γνωστο μου (εποχη γυμνασιου) :-"Τι μουσικη ακους? "
-"Ε...Λιγο heavy' date='λιγο metal"
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:[/quote']
Χα χα :lol:
Σα να λέμε λίγο ροκ, λίγο ρολ (αυτοδιασπάται) :lol:
Σα να λέμε λίγο ροκ' date=' λίγο ρολ (αυτοδιασπάται) :lol:[/quote']
Ναι, υπαρχει μια αυτοματη διασπαση -οπως ακριβως στα μορια
του νερου οταν βραζουν :?: :?: :arrow: περναω εξω