- Πόντοι
- 48
To κουρδιστήρι που ύπηρχε πριν αλλάξει το ΝΟΙΖ υπάρχει περίπτωση να ξαναμπεί?Πιστεύω πώς ήταν κάτι το χρήσιμο.Εγω προσωπικά το χρησιμοποιούσα αρκετα. :'(
Τι τεμπέλης που σαι ρε γαμώτ .........distortion είπε:Πράγματι ήταν χρήσιμο.
ierissiotis είπε:Πιστεύω πώς ήταν κάτι το χρήσιμο.
Κοίτα να δεις νόμιζα δεν θα το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς...Πράγματι ήταν χρήσιμο.
audiokostas είπε:Τι τεμπέλης που σαι ρε γαμώτ .........
Βάλε το κουρδιστήρι σου δίπλα από το PC.
H θες να κουρδίζεις φωνή όταν τραγουδάς;
Blues παίζουμε φίλος....... Αι-Πόουν(άω)marathon είπε:φίλος distortion...όταν δεν είσαι στο Internet να έχεις το κουρδιστήρι του Noiz πως κουρδίζεις? Έχεις Ι-Phone? ;D ;D
Και στα blues κουρδίζετε μόνο μέσω Ιnternet?audiokostas είπε:Blues παίζουμε φίλος....... Αι-Πόουν(άω)
Δεν έχουμε Internet. Εχουμε σύνδεση Πανάγου με υπερπέραν.marathon είπε:Και στα blues κουρδίζετε μόνο μέσω Ιnternet?
Να μου πείς δεν κουρδίζουμε καθόλου (για να δείξουμε τον πόνο μας), το καταλαβαίνω απόλυτα ;D ;D
Ι-Phone και εσύ? ;DVietMan είπε:Ναι οντως παιδια ηταν χρησιμο.
Εχω να κουρδισω με κουρδιστηρι απο τη μερα που εκλεισε το νοιζ (χωρις πλακα).
Βαριεμαι να το βγαζω απο τη θηκη και κουρδιζω με ενα διαπασον.
του i Mac είναι σημερα ή μου φαίνεται?...marathon είπε:Ι-Phone και εσύ? ;D
Φίλος, μην γράφεις για θέματα που δεν κατέχεις...Το Korg με τι το κουρδίζεις?Korgious είπε:του i Mac είναι σημερα ή μου φαίνεται?...
δεν μου αρεσει το ''φιλος''....και τα 2 Korg ειναι στο αυτοματο 440. Εχω ενα Μαραθο που με κουρντιζει σημερα! >marathon είπε:Φίλος, μην γράφεις για θέματα που δεν κατέχεις...Το Korg με τι το κουρδίζεις?
Εδώ στο Noiz όλοι "φίλος" είμαστε...Korgious είπε:δεν μου αρεσει το ''φιλος''...
δεν μου αρεσει αυτο..και η νεα μοδα με το '' ενταξει μαν...οκ μαν...ελα ρε μαν...''marathon είπε:Εδώ στο Noiz όλοι "φίλος" είμαστε...
Γιατι ρε μαν?Korgious είπε:δεν μου αρεσει αυτο..και η νεα μοδα με το '' ενταξει μαν...οκ μαν...ελα ρε μαν...''