Τελευταία επεξεργασία από moderator:
+1000joker είπε:Μια συμβουλη απο μενα, επειδη για να μην ξερει; το κοστος σημαινει οτι δεν εχεις μεγαλη εμπειρια, να γνωριζεις οτι λογω των υψηλων τασεων στη συγκεκριμενη υλοποιηση, υπαρχει και κινδυνος ηλεκτροπληξιας. Σου συνιστω να το κατασκευασεις μαζι με καποιον εμπειρο.
+1joker είπε:Γεια σου φιλε,
Μια συμβουλη απο μενα, επειδη για να μην ξερει; το κοστος σημαινει οτι δεν εχεις μεγαλη εμπειρια, να γνωριζεις οτι λογω των υψηλων τασεων στη συγκεκριμενη υλοποιηση, υπαρχει και κινδυνος ηλεκτροπληξιας. Σου συνιστω να το κατασκευασεις μαζι με καποιον εμπειρο.
Ωπα σωστος - ξεχασα το reverb tank τελειως, με αυτο πας στο 200αρι σιγουρα και εχεις ακομα ολα τα μεταφορικα και λοιπα overheads. Τα 250 ειναι αρκετα πιο ρεαλιστικη τιμη.Suede είπε:Θα έλεγα ότι η εκτίμηση του odis είναι αρκετά αισιόδοξη.
Όταν είχα μπεί σε διαδικασία κοστολόγησης για να προσθέσουμε tube spring reverb σε ένα Fender Bassman head ενός φίλου (ζήλεψε βλέπετε του Twin μου ;D), υπολόγισα γύρω στα 150ευρώ και σκέψου ότι δεν θα χρειαζόμασταν ούτε σασί, ούτε τροφοδοσία,ούτε PT αφού θα το ενσωματώναμε στον ενισχυτή!
Bάλε στον κατάλογο και ένα reverb tank του οποίου οι προδιαγραφές να ταιριάζουν στη σχεδίαση και κατευθείαν πρέπει να προσθέσεις άλλα 30ευρώ μίνιμουμ.
Δεν νομίζω ότι βγαίνει κάτω από 250ε...
Εχω κάνει ακριβώς το ίδιο στην ίδια κεφαλή μετατροπή σε combo και δεν το μετάνοιωσα ποτε!Suede είπε:Όταν είχα μπεί σε διαδικασία κοστολόγησης για να προσθέσουμε tube spring reverb σε ένα Fender Bassman head ενός φίλου (ζήλεψε βλέπετε του Twin μου ;D), υπολόγισα γύρω στα 150ευρώ και σκέψου ότι δεν θα χρειαζόμασταν ούτε σασί, ούτε τροφοδοσία,ούτε PT αφού θα το ενσωματώναμε στον ενισχυτή!
Bάλε στον κατάλογο και ένα reverb tank του οποίου οι προδιαγραφές να ταιριάζουν στη σχεδίαση και κατευθείαν πρέπει να προσθέσεις άλλα 30ευρώ μίνιμουμ.