Σε συνέχεια αυτού του παλαιού θέματος, θέλω να ποστάρω αυτό για τον φίλο μου τον Κώστα Χατζόπουλο.
Από τότε προχωρά ακάθεκτος, έχοντας πλέον στο ενεργητικό του και συμμετοχές με γνωστούς Έλληνες
καλλιτέχνες.
Το κύριο όργανό σπουδών του είναι το βιολί στο οποίο κατέχει πτυχίο ειδικής αρμονίας.
Αλλά ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει και αυτό δεν είναι ενδεικτικό βίντεο, τις δυνατότητες και το ταλέντο του σε πολλά όργανα, αλλά και στην παραγωγή.
Επιτρέψτε μου να πω ξανά για τον πατριώτη μου, πως πέραν από τα μουσικά, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει.
Όποιοι τον γνωρίζουν το ξέρουν αυτό.
Θυμαμαι πιο μικρός που με ρώταγε και συζητάγαμε κάποια πράγματα πέρι home studio και ηχογραφήσεων και γνώμες για audio pc. χαχαχαχ τώρα τον βλέπω και ντέπομαι να του μιλήσω για τέτοια θέματα
Βαζω αυτό το βιντεο να τον απολαύσετε, αξιζει να βρειτε και άλλα, γιατι κινείται με αξιοζήλευτο αποτέλεσμα σε όλα τα στυλ μουσικής, ιδιαίτερα στο progressive rock κανει τρελά πράγματα, τον θεωρώ world class προσωπικά.
Και αυτά.
Του εύχομαι πάντα επιτυχίες και να είναι πάντα καλά και λαμπερός, γιατί ειναι ενα παιδί ΛΑΜΠΡΟ με όλη τη σημασία της λέξεως.