Η σειρά Triton είναι μια καλή και ολοκληρωμένη λύση για σχεδόν το πλήθος των μουσικών ειδών , κυρίως των electronic καταβολών, δεν πρόδωσε κανένεαν και το extreme δεν αποτελεί εξέλιξη.
Η αποψή μου είναι οτι αν κάποιος έχειι ήδη κάποιο από τα προηγούμενα triton δεν χρειάζεται να επενδύσει σε αυτό, γιατι οι δυνατότητες είναι σχεδόν οι ίδιες , με πολή χρήσιμη βέβαια την προσθήκη δυνατότητας re- sampling που έχει το extreme αλλα και το studio
H valve force δεν νομίζω οτι θα λέει και πολλά , δηλαδή θα κάνει την διαφορα, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και απο άλλους που το είδαν σε δράση. Και το οτι έχει τους extra ήχους των καρτών της korg και περισσότερα δείγματα στην rom απο τα άλλα είναι και αυτό ένα χαρτί
Αν πάντως θα είναι το πρώτο σου workstation , πάρτο με κλειστά μάτια και μήν το σκέφτεσαι. Τα κάνει όλα και η μέθοδοι σύνθεσης, δημιουργίας ήχων, σεταρίσματα και φυσικά δημιουργία ολοκληρωμενων κομματιών - συνδεσιμότητα πλέον , δεν περιορίζονται . Σε παραπέμπω επίσης στο www.irishacts.com για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη από χρήστες και απορίες γι αυτό, και αν το πάρεις περιμένουμε την δικιά σου εκτίμηση.
Το βασικότερο όμως που έμαθα κι εγώ είναι να ακούσεις και άλλα workstations και να δεις ποιο σε εκφράζει ηχητικά και αισθητικά, γιατι και η αγορά είναι γεμάτη και οι δυνατότητες είναι πάνω κάτω οι ίδιες . Αυτό που μετράει είναι τί ακούς εσύ και τί σου αρέσει. 2500 ευρώ΄επένδυση αξίζει να ξεποδαριαστείς και να ακούσεις ότι άλλο υπάρχει μέχρι να αγοράσεις :wink: Μην βιαστείς ........