KORG TRINITY SOUND EDITOR

MaNoS-4-

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλημερα σας :D Ψαχνω εδω και μερες εναν editor για το Trinity..αλλα δε βρισκω τιποτα.Ειχα υποψην καποιο προγραμμα που λεγεται TRINITRO... αλλα δυστυχως η σελιδα που το εδινε εχει κλεισει.Υπαρχει καποιος που να το εχει η να γνωριζει για καποιο αλλο παρομοιο?Ευχαριστω παιδες και περιμενω απαντηση... :D

Το είχα το Trinitro, αλλά το πέταξα όταν πούλησα το Trinity μου. Το πρώτο πράγμα που θέλω να σου πω είναι : μην σκας και πολύ, δεν ήταν καλό πρόγραμμα. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένας έλληνας (http://www.ioannou-music.gr/trinity/trinity.htm) ο οποίος το έχει το πρόγραμμα και ίσως τον πείσεις να σου το στείλει. Δεν είναι παράνομο, διότι ο Goodman ( ο προγραμματιστής που έφτιαξε το Trinitro ) το διέθετε ελεύθερα σε όλους λίγους μήνες πριν το παρατήσει εντελώς. Καλή τύχη.

Απλα ηθελα να φοτρωσω ηχους και να βλεπω τις ρυθμησεις ωστε να φτιαξω καποιους ηχους απο το τριτον!Τωρα αυτον τον τυπο πως μπορω να τον πεισω να μου το στειλει?

Απλα ηθελα να φοτρωσω ηχους και να βλεπω τις ρυθμησεις ωστε να φτιαξω καποιους ηχους απο το τριτον!Τωρα αυτον τον τυπο πως μπορω να τον πεισω να μου το στειλει?
Ρώτησέ τον ευθέως. Αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, χρησιμοποίησε το όνομά μου. Λέγομαι Κων/νος Καραμ/λής. :) :) :) :)

Χαχαχαχα μεσω e-mail αυτο?Θα σου ηταν πολυ δυσκολο να το κανεις εσυ αφου τον γνωριζεις? 8)

Ωπαααα,... δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Απλώς παρακολουθώ το site του εδώ και χρόνια, και ξέρω ότι έχει αυτό που θες διότι ο ίδιος λέει ότι το έχει.

Παω να στειλω μαιλ και δε λειτουργει ρε γαμωτο...δεν εχεις υποψην καποιο αλλο προγραμμα ετσι?

Μπορώ να σου στείλω το Trinitro και το Soundiver με email ή αν υπάρχει τρόπος να τα κάνω attach σε απάντηση εδώ. Μέγεθος 2.2Mb.

Λοιπόν, κατόπιν έρευνας βρήκα και εγώ το Τρίνιτρο αν το θέλει κανένας.

Μια διευκρίνηση. Το συγκεκριμένο κάνει και για το Triton? Γιατί δεν το βάζετε σε ένα link (π.χ. rapidshare η megaupload) η στο downloads του site αφού είναι νόμιμο?

καλησπέρα παιδιά!έχω link για το trinitro!μπορώ να το ανεβάσω ή αντιβαίνει σε κάποιο κανόνα του site?

Καλησπέρα σας,
υπάρχει και για apple? 
Ψάχνω να βρω ένα τρόπο για να μπορέσω να περάσω ήχους στο trinity μου γιατί τα έφτυσε το disk drive μου.
και μήπως κανείς έχει τους βασικούς ήχους του trinity δεν έχω τρόπο να τους βρω και οι δισκέτες που είχα δεν δουλευούν

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back