- Πόντοι
- 6
για σας και παλι.για μενα τελειωσε το διλημμα εδω και μερες περι roland fantom g or x λογω ελειψεως χρηματων.ειναι θεμα ημερων η παραγγελια korg tr.επισης τα juno της roland παλι απο γνωμες τα απεριψα.εχω αλλο διλημα τωρα....61 η 76 πληκτρα.καλες οι παραπανω οκταβες αλλα λιγος ο χωρος.ευτηχως ειναι λεπτο και ελαφρυ οργανο. πηρα λοιπον την bonstudio να δω τι γινεται με το θεμα.δειτε τιμες. TR61=1100 TR76=1200.δεν ειναι πολλα?τα εχω βρει αντιστοιχα 850 και 1050 απο το skroutz.μηπως εχουν ξεφυγει εκει?υποψιν χωρις το φ.π.α!!!! απο stock εχουν παρα πολλα tr61 και μονο 3 tr76 alla περιμενουν νεα παρτιδα 76αρια στις γιορτες.την καρτα exp-smpl (sampler) thn εχουν 210 ευρω.οταν τους ρωτησα για μνημη μου ειπαν οτι δεν ειχαν ποτε και πρεπει να ψαξω στο εμποριο.δεν επρεπε λοιπον τοσο μεγαλη εταιρια να κανει μια συμβαση με καποια εταιρια και να διαθετει μνημες γι αυτο το οργανο απο την στιγμη που φαινεται να ειναι ελευθερη απο την korg γι αυτο το θεμα?τι κανουν εκει τ'αφεντικα.....και οταν ρωτησα για πακετο λαικων ηχων μου ειπαν οτι εχουν αμετρητους ηχους δωρεαν με την αγορα καθε οργανου.ισως και 2000.....περιμενω γνωμες για 1)τιμες 2)τι τυπος μνημης περνει το οργανο και που μπορω να βρω 3)καποιος χρηστης εχει μια λιστα με την ονομασια των λαικων ηχων? δεν μπορει να μην υπαρχει κατι τετοιο....4)61 η 76 πληκτρα.εχω opel corsa και στο πισω καθισμα μπαινει ισα ισα και δεν χωρα ουτε ενα δακτυλο!!!