Korg Styles

michailovits

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καιρό έχω να μπω στο Noiz,τεσπα

θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει ένα site Που να έχει styles για (όχι για Yamaha χαχαχ!!!! :D ) Korg.

Έψαξα αλλά τίποτα!

Εμδιαφέρομαι κυρίως για την σειρά pa (το Pa 60 έχω)

Πήρα ένα Korg για να αποτοξινοθώω απο τα Yamaha :D :D :wink:

ή αν κάποιος έχει Korg αρμόνιο (pa80,60γενικά Pa series ή οτι Korg να ναι)

ας μου στείλει με e-mail μερικά rock,pop,ballad,beat styles

Ευχαριστώ

Από τη μάνα του δεν έχει;

Εσύ πρέπει να αποτοξινοθείς από τα "Αρμόνια" γενικά.. :)

Στη θέση σου θα άρχιζα να φτιάχνω μόνος μου..

x_pap εισαι σωστος!!να πεις οτι ηταν και κατι δυσκολο... :D

ναι σωστά, αλλά ξέρετε, όποιος αγαπάει κάτι δεν μπορεί να αποτοξινοθεί εύκολα.

Πάντως έχω προσπαθήσει και δεν μπορώ να κάνω styles,άλλο πάλι κ αυτό...

τεσπα,

οκ παιδιά ευχαριστώ πάντως :D

Εμενα μου λειψες που δεν είχες μπεί στο noiz, να μπαίνεις συχνότερα να με διασκεδάζεις περισσότερο.

Παντως για να μάθει και καποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά, υπάρχουν πολύ ωραία downloads για Korg, ακόμα και για τα legacy collection στο www.korgforums.com, αν και έχει ξανααναφερθεί.

να μπαίνεις συχνότερα να με διασκεδάζεις περισσότερο αυτό να μην έλεγες μόνο και θα μουν πολύ χαρούμενος

τεσπα

Και εμένα μου έλειψες cos_dr και ευχαριστώ πολύ για το link :) :wink:

Τώρα έκανα download μερικά αρχεία.

Ποιός να το περίμενε οτι θα έλεγα ευχαριστώ και μπράβο στον cos-dr.

Φίλε cos_dr , σε ευχαριστώ πολύ :) :) :D :D :P :wink: :wink:

Οταν αναφέρεσαι στον cos_dr. ποτέ να μην ξεχνας, οτι είναι μεγαλόψυχος,

Αυτός είναι ο Ανθρωπος με τη Μοναδική Λάμψη

cos_dr έχω κάποια προβλήματα τελευταία με την εύρεση καλής κοπέλας,σαν μεγαλόψυχοσ σκέφτηκα αν μπορούσες να .......

......;-)

ή αν κάποιος έχει Korg αρμόνιο (pa80' date='60γενικά Pa series ή οτι Korg να ναι)ας μου στείλει με e-mail μερικά rock,pop,ballad,beat styles

Ευχαριστώ[/quote']

Δεν ξέρω αν βρήκες,αν όχι όμως επικοινώνησε μαζί μου μέσω Email ή καλύτερα μέσω MSN..

Η αναλογία γυναικών, είναι υπέρ μας,

Για καλή κοπέλα....... υπάρχουν πολλές καλές κοπέλες αλλά η ευρεσή τους είναι ένας γολγοθάς που ο καθένας μας τον ανεβαίνει μόνος του.

Δεν μπορεί να μας βοηθήσει κανένας σε αυτό φίλε, είμαστε μόνοι μας.

Εγώ βρήκα στην πορεία της ζωής μου καλές αλλά τις έδιωξα με την συμπεριφορά μου και με τον αλλαζονικό μου χαρακτήρα, και τελευυταία αναλώνομαι σε εφήμερες σχέσεις,

Η μόνη γυναίκα τελικά που με ανέχεται και μένει μαζί μου είναι η μουσική,

Μην είστε αλλαζόνες, αν βρείτε μια καλή και όμορφη κοπέλα, κρατήστε την , συμβιβαστείτε, και κερδίστε την με την υπομονής σας , για να μην καταλήξετε σάπιοι σαν εμένα που ενω νομίζω οτι κάνω μαγκιές, τελικά είμαι ενα αλλαζονικό ανθρωπάκι, μίζερο , ερωτευμένο με τον εαυτό του.....

υπάρχει καλή δουλειά για styles και pcg και στο KIdnepro αλλά είναι επι πληρωμής όσων αφορά τα Korg.

Με μπέρδεψες τώρα.... Γίνεται αυτά να βγαίνουν από το στόμα του ανθρώπου με την μοναδική λάμψη;....

Δεν γινεται να συνεχίσω στο συγκεκριμένο topic το θεμα, θα με γδάρουν. Allh fora

cos_dr ήταν με χιούμορ η παραπάνω αναφορά μου σε σένα όσον αφορά την μοναδική λάμψη κλπ. αλλα θα σου απαντήσω σοβαρά τώρα.

Συμφωνώ αν όχι 99,τότε 100% μαζί σου σε ότι είπες και για κακή/καλή μου τύχη κάνω τα ίδια και εγώ.

Υ.Γ. συγνώμη για το θέμα αλλα έπρεπε να απαντήσω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα