Παιδία θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν Korg Pa800 σχετικά με τα Perfomances. Έχω το έξης πρόβλημα. Όταν πχ. έχω φτίαξει μια σειρά perfomances με το ίδιο ρυθμό και η μόνη αλλαγή που έχω είναι οι ήχοι και τα parts του style, όταν αλλάζω απο το ένα perfomance στο άλλο μου ξαναμετράει απο την αρχή το style. Ειδικά στα λαικά style το πρόβλημα είναι έντονο. το μόνο τροπό που έχω βρεί ειναι να σβήνω το style chance και να το ανάβω όταν το επόμενο perfomance έχεί άλλο style. Σε Roland και σε Yamaha που έχω δουλέψει υπολόγιζαν ότι το επόμενο perfomance έχει το ίδιο style και δεν το ξαναμέτραγε απο την αρχή. Yπάρχει κάποιος τρόπος να μην ξαναμετράει το style όταν του αλλάζω perfomance?
Eπίσεις ένα συμαντικό bug που έχω βρεί στο μηχάνημα έιναι αν έχω ενεργοποιημένο το lower part και το έχω κάνει Hold (Chord+Lower)
όταν πατάω ending να τελειώσει το style τότε αυτό μόλις τελειώσει ξαναρχίζει απο την αρχή. Δεν γίνετε σε όλα τα styles αλλα πχ. στο Βritish Pop το κάνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γίνετε αυτό δεν το έχω ξαναπάθει σε άλλα arranger.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Eπίσεις ένα συμαντικό bug που έχω βρεί στο μηχάνημα έιναι αν έχω ενεργοποιημένο το lower part και το έχω κάνει Hold (Chord+Lower)
όταν πατάω ending να τελειώσει το style τότε αυτό μόλις τελειώσει ξαναρχίζει απο την αρχή. Δεν γίνετε σε όλα τα styles αλλα πχ. στο Βritish Pop το κάνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γίνετε αυτό δεν το έχω ξαναπάθει σε άλλα arranger.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!