Τώρα που είδα αντιδράσεις, να πω κι εγώ...
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι πολύ καλύτερο ή έστω να δώσουν παραπάνω προσοχή σε ορισμένα σημεία που από καιρό είχαν επισημανθεί ως μελανά στα Triton.
Συγκεκριμένα, θα ήταν καλό να υπάρχει μεγαλύτερη sample RAM (320 Mb max όταν το Motif ES έχει 512 εδώ και χρόνια), να υπάρχει κανένα knob για πείραγμα των ήχων και όχι μόνο sliders, δυνατότητα audio ηχογράφησης, γενικά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πιο ολοκληρωμένο.
Αλλά ας μην δούμε μόνο τα άσχημα γιατί υπάρχουν και πολλά καλά νέα στοιχεία!
Πρώτο και καλύτερο, η 2ης γενιάς Karma engine όπως σωστά επικέντρωσε ο φίλτατος cos. Η δυνατότητα να λειτουργεί η οθόνη ως effects touch pad αλά Kaoss Pad, η αντικατάσταση της HI synthesis με την HD-1 μηχανή του Oasys, η πληθώρα του I/O section, όλα αυτά είναι σοβαρές βελτιώσεις που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν το νέο αυτό μοντέλο πολύ μπροστά σε θέματα ήχου και δημιουργικότητας σε σχέση με τα Triton.
Η τιμή είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε να συζητήσουμε ακόμα. Αν βγει και κάνει 2 χιλιάρικα θα το πάρουν όλοι, αν κάνει 4 κανείς (γιατί υπάρχει και το Oasys). Η ευθεία αντιπαράθεση με οποιοδήποτε τωρινό
Kurzweil αποβαίνει υπέρ του M3, και η το Fusion είναι τόσο φτηνό που πάντα θα θεωρείται bargain για τις δυνατότητές του. Όταν θα βγούν Motif XS και το νέο Fantom θα δούμε πραγματική μάχη στην αγορά.
Υ.Γ. Εμένα φατσικά μου αρέσει! :lol:
Ξανά Υ.Γ. Φίλε ytsestef_2112, πάντα μιλάω για τον εαυτό μου, ο πληθυντικός είναι καταπιεσμένη τάση μεγαλομανίας που εκφράζεται ως αίσθηση ηγεσίας μιας κοινωνικής ομάδας... 8)