Korg Kaoss Pad KP2 απορία σύνδεσης

akisgr

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας!

Έχω ένα Korg Kaoss Pad KP2 και μου έχει προκύψει πρόβλημα στη σύνδεση του. Θέλω να το χρησιμοποιήσω και ως realtime effect σε DAW και στην αλυσίδα των πεταλιών μου.

Μήπως γνωρίζετε τα καλώδια που πρέπει να χρησιμοποιήσω;;;

Αυτό είναι το εφέ : http://www.musiciansfriend.com/keyboards-midi/korg-kp2-kaoss-pad-digital-effect-controller

Ευχαριστώ :)

Κανείς δεν ασχολείται με Korg Kaoss Pad για να μου πει πως συνδέεται??  ??? ???

Απότι ξέρω το kaoss pad έχει σύνδεση audio in>out σε rca βύσμα, οπότε ή θα χρησιμοποιήσεις ένα mono ή ένα stereo rca καλώδιο για να δώσεις σήμα και για να πάρεις με την ανάλογη ρύθμιση.

Εάν το έχεις σε ειρά πεταλιών προφανώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αντάπτορα από καρφί σε rca ή οτιδήποτα σε rca.

stavros_d80 είπε:
Απότι ξέρω το kaoss pad έχει σύνδεση audio in>out σε rca βύσμα, οπότε ή θα χρησιμοποιήσεις ένα mono ή ένα stereo rca καλώδιο για να δώσεις σήμα και για να πάρεις με την ανάλογη ρύθμιση.

Εάν το έχεις σε ειρά πεταλιών προφανώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αντάπτορα από καρφί σε rca ή οτιδήποτα σε rca.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Απλά υπάρχει καλώδιο stereo RCA (κόκκινο-άσπρο π.χ) σε Mono Jack?? Γιατί στην αλυσίδα των πεταλιών δε μπορώ να βάλω stereo 1/4  jack πχ...Αυτό δεν ξέρω.... :)

akisgr είπε:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Απλά υπάρχει καλώδιο stereo RCA (κόκκινο-άσπρο π.χ) σε Mono Jack?? Γιατί στην αλυσίδα των πεταλιών δε μπορώ να βάλω stereo 1/4  jack πχ...Αυτό δεν ξέρω.... :)
κ stereo να βαλεις εάν έχει είσοδο mono θα το διαβάσει σαν mono δεν θα έχεις πρόβλημα (λογικά)

stavros_d80 είπε:
κ stereo να βαλεις εάν έχει είσοδο mono θα το διαβάσει σαν mono δεν θα έχεις πρόβλημα (λογικά)
σωστός, i will give a check  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back