κοντινοί για jammin' ??

dimicupo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παίζει τίποτε κοντά Φιλ/φεια , Ηράκλειο,Ιωνία,να βγάλω κι εγώ τα εσώψυχα μου ???

Νέο Ηράκλειο μεριά αρκεί να βρούμε χρόνο.

Ειπαμε ρε τρελλέ....δε πιστεύω να είσαι αυτός που έμενε κοντά στον Κώστα τον αρμονίστα που έφυγε πρίν 20 και χρόνια για Σαλόνικα...θα τρελλαθώ

Όχι είμαι ένας απο αυτούς που στεναχωρέθηκαν γιατί έμεινες χωρίς δουλειά Χριστουγεννιάτικα.

Όχι είμαι ένας απο αυτούς που στεναχωρέθηκαν γιατί έμεινες χωρίς δουλειά Χριστουγεννιάτικα.

....και ακόμα είμαι γμτ.....

Νέα χαλκηδώνα εγω.....κατι παίζει για ένα studiaki φίλου σε λίγες μέρες...βλέπω κίνηση και μ'αρέσει¨ :o ο φίλος είναι drummer,αυτή η συνομωταξία που παίζει ακατάπαυστα ακόμη και στα διαλλείματα,για όσους γνωρίζετε ,αλλά εγώ θα εχω και ηρεμιστικά μαζί μου και ούτε γάτα ούτε ζημιά...στο φινάλε άν δε ντρεπόμαστε έχει 24κάναλια για εγγραφή....εγώ ντρέπομαι,θα σβήσω το δικό μου κανάλι....

Γιατί όχι; Μπάσσο εδώ...

ελα ρε...σωστός......θα βρούμε κοινό τόπο λέτε,εγώ παππούς και προς κλάσσικ ροκ εντ μπλούζ....εσείς κατα πού ??

Κοντοχωριανοι βλεπω ολοι.....Ν.Ηρακλειο και εγω αλλα απο κιθαρες εχετε πολλες νομιζω αλλα με τον NickNT επαιζα παλια και ειναι αρκετα καλος,θα τον ευχαριστηθειτε...

Trending...

Νέα θέματα

Back