κιθαριστες με tele...

funkysoul

Μέλος
Πόντοι
48
οπως λεει και ο τιτλος μιας και εκανα τωρα μια τελε

http://www.noiz.gr/index.php?topic=173647.0

και μου φενεται λιγο περιεργος ο ηχος της θα ηθελα να μου υποδειξεται κα ποιους κιθαριστες με τελε να ''δουλεψω'' λιγο το αυτι μου (γνωριζω jj cale και  Albert Collins)

α!να πω οτι δεν ενδιαφερει το slide και chicken picking

(καποιοι ισως κραξουν γα τον hum.. αλλα ποιος ξερει ισως ειναι και προσωρινος)

funkysoul είπε:
οπως λεει και ο τιτλος μιας και εκανα τωρα μια τελε

http://www.noiz.gr/index.php?topic=173647.0

και μου φενεται λιγο περιεργος ο ηχος της θα ηθελα να μου υποδειξεται κα ποιους κιθαριστες με τελε να ''δουλεψω'' λιγο το αυτι μου (γνωριζω jj cale και  Albert Collins)

α!να πω οτι δεν ενδιαφερει το slide και chicken picking

(καποιοι ισως κραξουν γα τον hum.. αλλα ποιος ξερει ισως ειναι και προσωρινος)
Roy Buchanan, Steve Cropper, Daniel Castro, Buck Owens, Danny Gatton, Jerry Donahue....................

Ό,τι είπε ο σοφός Νέστωρ από πάνω.

Μάθε επίσης να χρησιμοποιείς πολύ τον bridge μαγνήτη της χωρίς να κόβεις πρίμα (έχεις συνηθίσει να ακούς λιγότερα ίσως, οπότε μπορεί να σου κακοφαίνεται).

Πίστεψέ με, μια τέλε στον bridge "κελαηδάει".

:)

(γνωριζω jj cale και  Albert Collins)
O jj cale δεν επαιζε ποτε με tele.Φυσικα ο τεραστιος Reggie Young που επαιζε πολλα απο τα σολα στους δισκους του  επαιζε με tele.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
nikos17m είπε:
O Superfunk ;D ;D ;D ;D
Πάντως, εγώ δεν το γελάω καθόλου. ;)

Ο Superfunk και το ΝΟΙΖ γενικότερα, έχει δημιουργήσει "ρεύμα" στην Ελλάδα σχετικά με τις Tele. Κι αυτό γιατί συνέβαλε στην απενοχοποίηση της "country-βλαχιάς" που συνόδευε την εικόνα μιας Tele στο μυαλό μας, επί χρόνια.

Σκεφτείτε πόσοι έπαιζαν με tele πριν 2-3 χρόνια και δείτε πόσοι έχουν τώρα. Σχεδόν κάθε κιθαρίστας έχει και από μία ;)

Στα Γιάννενα πχ, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήξερα και τους 3 κιθαρίστες που έπαιζαν με Tele. Τώρα γίνεται χαμός!

elavd είπε:
Σκεφτείτε πόσοι έπαιζαν με tele πριν 2-3 χρόνια και δείτε πόσοι έχουν τώρα. Σχεδόν κάθε κιθαρίστας έχει και από μία ;)
Αφού και 'γω το πρώτο πράγμα που έκανα φέτος ήταν να πάρω μία (του '75). ::)

elavd είπε:
Πάντως, εγώ δεν το γελάω καθόλου. ;)

Ο Superfunk και το ΝΟΙΖ γενικότερα, έχει δημιουργήσει "ρεύμα" στην Ελλάδα σχετικά με τις Tele.
Ούτε εγώ γελάω...με έχει καταστρέψει οικονομικά...

marathon είπε:
Ούτε εγώ γελάω...με έχει καταστρέψει οικονομικά...
Σ' έκοψα εσένα, το φυσάς το χρήμα.

Nestoras είπε:
Σ' έκοψα εσένα, το φυσάς το χρήμα.
...χρωστάω σε όλο το Ebay...

...και που είσαι Νέστωρα...θυμήσου τι έγραψες τι αγόρασες μέσα στο 2009...πές αλεύρι...η εφορία σε γυρεύει...

marathon είπε:
...χρωστάω σε όλο το Ebay...

...και που είσαι Νέστωρα...θυμήσου τι έγραψες τι αγόρασες μέσα στο 2009...πές αλεύρι...η εφορία σε γυρεύει...
Μπαίνει και ο Παπακωνσταντίνου στο Noiz?. Mε τι προσωνύμιο?.

Ντάξει ρε, η τέλε είναι στο '10, δεν έχω πρόβλημα.

Ο Απόλυτος TELEMAN...

είναι ο κύριος Greg Koch...(Δοκιμαστής της Fender...)

και παραθέτω απο κάτω καποια δείγματα...

YΓ: Καποιος είπε Kith Richards...Ο Φιλος Eιπε για παιχτες της Τele ... οχι απλα να γρατζουνανε τελε...

Trending...

Νέα θέματα

Back