Κιθαριστες και οι κιθαρες τους

VietMan

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εχω την περιεργεια να μαθω ποιος κιθαριστας κατα τη γνωμη σας "διαφημιζει" καλυτερα το οργανο με το οποιο παιζει, και ποιος πιστευετε πως ταιριαζει περισσοτερο με το οργανο του, σε βαθμο που να μην μπορειτε να τον φανταστειτε με αλλο..

Ελπιζω να ειμαι καπως σαφης :-\

Κατα τη γνωμη μου Wylde και Gibson ειναι πολυ γερος συνδυασμος, οπως επισης και John Sykes με το μωρο του

Ο mr.Vai με την Ibanez JEM-7VWH) και συγκεκριμένα EVO και FLO είναι ένας συνδυασμός ταιριαστός και δεν θα μπορούσα να φανταστώ μάλλον τον Vai με άλλη κιθάρα. Είναι trademark.

αλλα περιμενα να ακουσω με βαση το nick σου ;D ;D

Αλλα οι strat πιστευω εχουν καλυτερους ντελαληδες απο τον Σουηδο φιλο μας

Ουδεν χαρακτηριστικοτερον του Precision του Harris. 30 χρονια με το ιδιο οργανο παιζει ο ανθρωπος (βαμμενο 2-3 φορες βεβαια), δεν σκεβρωνει το ρημαδι το maple...

απο κιθαριστες

Ace Frehley & Gibson Spaceman

Janick Gers & οι 2 strat του την οποια μια λεει οτι του την εχει δωσει ο Gillan!

Glenn Tipton και η Hamer του!!!

απο μπασιστες

Gene Simmons και το μαυρο μπασο που εχει το ονομα Gene Simmon's Punisher  :P

rock_sabbath.jpg

John_Entwistle_1975.jpg

Θα κάνανε καλό χωριό τα δυό τους, ε ταυρομάχε;

"...πηγές αποκαλύπτουν ότι ο θεωρούμενος ως αμέμπτου ηθικής δημοφιλής μουσικός φωτογραφήθηκε σε άσεμνες πόζες νεαρές κυρίες αγνώστου ταυτότητος..."
slash.jpg

SLASH%20SLASHING.jpg

"...ο πεθερός του,παράδειγμα αξιοπρέπειας,φαίνεται να το πήρε ψύχραιμα..."

les_paul.jpg

(Slash-Les paul φυσικά  ;D )

Κιθαρίστες:

O Rhoads με τη V του, Ο Lynch με κείνη την έξαλλη leopard ESP του, o Sambora με την περίεργη ESP του, οι Evergrey, ο Eklundh κ ο μικρός Amott με τις Caparison τους, ο buckethead με τις ασβεστωμένες κιθάρες, ο Cooley με την Dean του (πλέον), ο michael angelo με την κιθάρα ελικοπτεράκι, Ο MacAlpine παλιότερα με παρδαλές B.C. Rich και πλέον με τις (απίστευτες) carvin του, ο Malakian με την iceman του, ο Mustaine με τις V  του (παλιότερα Jackson, πλέον Dean), o Dimebag με τα γνωστά δικά του, ο  Synyster Gates με την schecter του, ο Jeff Loomis επίσης με τη schecter του, ο Amott με τις δικές του V (Gibson και πλέον με κάτι ESP), ο Petrucci με τη musicman, o Wylde με τις LP του και άπειροι άλλοι που τώρα δεν μου'ρχονται.

Μπασσίστες:

Lemmy με το Rick, the Ox με Spector και Warwick buzzard και Stryker, Jack Bruce με SG κι έπειτα warwick, o Wooten με το yin yang Fodera, ο Sheehan με το Yamaha attitude (παλιότερα με BB μοντέλο), ο Hamm με το Urge, ο Myung με το παλιό Yamaha και πλέον με Bongo, o Cliff με το rickenbacker του, ο Eddie Jackson με το Spector, o Ellefson παλιότερα με κάτι Jackson και πλέον με τα δικά του (sig) peavey, ο Duff με το fender του, ο T.M. Stevens με το παρδαλό Warwick, ο Pete Steele με την πρασινάδα του (ESP αν δεν απατώμαι), o Lynott με το Yamaha του (κάποτε και με rick), ο Geddy με τα πασίγνωστα δικά του (rick, wal, steinberger, fender), ο Chancellor με τα Wal του, ο Flea με το modulus, ο Squire με το rick του, o Sixx με το thunderbird, ο Anthony με το Yamaha του και πολλοί άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα.

Όλους με λίγο φαντασία μπορείς να τους φανταστείς πιστεύω με άλλη κιθάρα.Αλλά θα συμφωνήσω για τον Harris.Θα ήθελα να προσθέσω και τον Blackmore. ;)

Off-on topic:Φαντάζεστε τον Dimebag με Tele???

Φίλε alderbody, αυτά που ποστάρεις είναι παλιατζούρες.

ΑΥΤΗ είναι κιθάρα

tony+levin

...και ο παίχτης άπαιχτος!

alderbody είπε:
Eδώ ο τύπος με την τέλε-γραβάτα δεν μοιάζει περισσότερο σαν να καθαρίζει κουκιά παρά να παίζει κιθάρα;

;D O Ροι ηταν μεγαλο ατομο,δεν εχω ξαναδει τετοια φατσα να παιζει αυτα που επαιζε.

Trending...

Νέα θέματα

Back