ThePilgrim είπε:Οι shecter είναι κορυφή στα high end μοντέλα. Έχω μία hellraiser και θερίζει. Τώρα για τα φτηνά δεν ξέρω.
Γιατί? Άμα δίνεις πάνω απο 800 ευρώ για μένα θεωρείται high end. Ντάξει δεν με νοιάζει πόσο μεροκάματο παίρνει ο αμερικάνος και πόσο ο κορεάτης ή ο ινδονήσιος για να πω αν η κιθάρα που φτιάχνει είναι high end. Εγώ βλέπω τα specs.Ksekourdistos είπε:high end μοντελα ? ποιες ειναι οι high end schecter ? εννοεις τις αμερικανες των 3000 ευρω ?
Γιατι τις κορεατικες δεν τις λες και high end
ThePilgrim είπε:Εγώ βλέπω τα specs.
ksekoyrdiste με ολο το σεβασμο και χωρις να σε γνωριζω αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο ασχημο να γ***με το τοπικ του παιδιου.Ksekourdistos είπε:Ποια specs ??
Δεν λεω καλα φαινονται οταν τα διαβαζεις στο site.
Δεν ξερω ποιο μοντελο hellraiser εχεις ΑΛΛΑ αυτο που εχω πιασει εγω ( μοντελο 2008) εχει κορεατικο ORIGINAL (xoxoxo) floyd και λεει οτι εχει quilt maple top . Οταν ομως βγαλεις τον μαγνητη θα δεις οτι ισως να μην εχει καν maple .Πιο πολυ μου φανηκε σαν ζωγραφισμενο απο πανω το σχεδιο απο το πλουμιστο κελεμπεκι παρα να υπηρχε.
Δεν ξέρω, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη δική μου. Και δεν έχει ούτε floyd ούτε quilt maple top. Ίσως σε αυτά τα μοντέλα να υπαρχει πράγματι πρόβλημα.Ksekourdistos είπε:Ποια specs ??
Δεν ξερω ποιο μοντελο hellraiser εχεις ΑΛΛΑ αυτο που εχω πιασει εγω ( μοντελο 2008) εχει κορεατικο ORIGINAL (xoxoxo) floyd και λεει οτι εχει quilt maple top . Οταν ομως βγαλεις τον μαγνητη θα δεις οτι ισως να μην εχει καν maple .Πιο πολυ μου φανηκε σαν ζωγραφισμενο απο πανω το σχεδιο απο το πλουμιστο κελεμπεκι παρα να υπηρχε.
Δε νομιζω να ειναι ζωγραφιστο...Ksekourdistos είπε:Ποια specs ??