- Πόντοι
- 1,643
ε ρε και να σ ακούσει από μια μεριά ο Robby...Spyros Delta είπε:Οχι
δεν παιζεται με νυχια η ηλεκτρικη

ε ρε και να σ ακούσει από μια μεριά ο Robby...Spyros Delta είπε:Οχι
Ποιος ειναι ο robby?npap είπε:ε ρε και να σ ακούσει από μια μεριά ο Robby...;D
Δεν θα το έλεγα..όλοι οι country players με νύχι παίζουν (βέβαια για να παίξεις έτσι θέλει μελέτη 12 ώρες την ημέρα , κάθε μέρα για 20 χρόνιαSpyros Delta είπε:Οχι
Θα κερασεις καφε??Ιβανόης είπε:Ευχαριστωωωωώ!Ένα ψιλοάγχος το είχα η αλήθεια.Με την ψίχα έ;Κουρμούλη σύντομα θα σου κάνω αίτημα καφέ!
Aυτα τα βιντεο δεν ειναι για παιξιμο ηλεκτρικης κιθαρας. Ειναι προετοιμασια για ημιμόνιμο Shellac. ;DSuperfunk είπε:Δεν θα το έλεγα..όλοι οι country players με νύχι παίζουν
όταν παίζεις πολύ με το δείκτη σαν να είναι πένα λεπταίνει το νύχι.gkourmoul1 είπε:Κατσε να πω στη γυναικα μου για τη logo. Καθε φορα που σπαει νυχι στηνεται 3 ωρες στο συνεργειο....
Ρωτησε αν πρεπει να αφησει οπωσδηποτε νυχιαHolystone είπε:Σορρυ κιολας :-X
Αλλα εδω ο ΟΡ θελει να "ξεκινησει κιθαρα στα γεραματα" οπως γραφει στον τιτλο, και θα τον πλακωσουμε σε ... "υβριδικο παιξιμο" με δαχτυλα και νυχια;;;
Εδω εγω που παιζω 20 χρονια, και σε μπαντα κτλ (και εχω μαζεψει- τρομαρα μου- 5 ηλεκτρικες), βλεπω τετοια και γονατιζω ;D
Λυπηθειτε βρε τον ανθρωπο![]()
εκείνος ρώτησε.Holystone είπε:Σορρυ κιολας :-X
Αλλα εδω ο ΟΡ θελει να "ξεκινησει κιθαρα στα γεραματα" οπως γραφει στον τιτλο, και θα τον πλακωσουμε σε ... "υβριδικο παιξιμο" με δαχτυλα και νυχια;;;
Εδω εγω που παιζω 20 χρονια, και σε μπαντα κτλ (και εχω μαζεψει- τρομαρα μου- 5 ηλεκτρικες), βλεπω τετοια και γονατιζω ;D
Λυπηθειτε βρε τον ανθρωπο![]()
dimsonic είπε:θεωρώ ότι το φυσιολογικό είναι να θες, έτσι σου παει, με δάχτυλο.