- Πόντοι
- 6
Παιδιά θέλω να ρωτήσω..πως μπορώ να φέρω μια κιθάρα απο Αμερική με το λιγότερο δυνατό κόστος τελωνείου?
Τι πρέπει να κάνω?
Τι πρέπει να κάνω?
Αν είναι τα κωλoπαιδα του stratosphere και το έβαλαν ερήμην σου σε UPS, καλά ξεμπερδέματα.scofield είπε:καλησπερα.
τις προαλλες παρηγγειλα ενα guitar body (used) απο Αμερικη (99 usd) κ ειπα στον πωλητη να το στειλει με usps...
οχι δεν ειναι αυτοι...αλλιως λεγεται ο τυπος .audiokostas είπε:Αν είναι τα κωλoπαιδα του stratosphere και το έβαλαν ερήμην σου σε UPS, καλά ξεμπερδέματα.
η πλακα ειναι οτι του εστειλα (πριν ψωνισω) επι τουτου μνμ κ του ειπα οτι θελω οπωσδηποτε usps κ μου το ξεκαθαρισε οτι μπορει να στειλει με usps...audiokostas είπε:Κι εγώ από το 2000 αλλά από ότι καταλαβαίνω τελευταία, το λεκτικό USPS express το βάζουν by default και από κει και πέρα τα δίνουν σε όποιον courier έχουν σύμβαση.
Καθότι οι κάφροι δεν καταλαβαίνουν ότι για εμάς έχει τεράστια διαφορά η επιλογή courier (USPS ή UPS).
Μακάρι να κάνω λάθος....
Αν τελικά είναι UPS, τo μπουγιουρντί είναι πάνω-κάτω δεδομένο με την προϋπόθεση οτι τον εκτελωνισμό θα τον κάνεις εσύ και όχι η UPSscofield είπε:αν το μπουγιουρντι ειναι μεγαλο,μπορω να κανω αρνηση παραλαβης...?![]()
thanx Κωστα για τις πληροφοριες,αλλα εγω μενω επαρχια... ;D...οποτε ειναι αδυνατο να παραστω στο αεροδρομιο... :-\audiokostas είπε:Αν τελικά είναι UPS, τo μπουγιουρντί είναι πάνω-κάτω δεδομένο με την προϋπόθεση οτι τον εκτελωνισμό θα τον κάνεις εσύ και όχι η UPS
17 ευρα τα χαρτιά της ups
15 ευρα η goldenair της οποίας είναι η αποθήκη
23% ΦΠΑ στην συνολική αξία του σώματος (99 + έξοδα αποστολής) καθότι είναι μικρής αξίας.
2-3 Ευρώ η χαρτούρα του Τελωνείου
Βενζίνες, διόδια Αττικής οδού.
αν ειναι 60 τα δινω να παει στα κομματια...παραπανω ομως για το συγκεκριμενο used σωμα,δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο...audiokostas είπε:55 -60 plus το κόβω συνολικά.
Κάνε άρνηση παραλαβής και άμα δεν σου κάνει refund τουλάχιστον το κόστος του σώματος, άνοιξε ένα case στο Paypal/Ebay καθότι "item was not received" as described (καθότι κατά την άποψή μου ΔΕΝ ήταν όπως περιγράφη) και βλέπεις...
Ελπίζω τελικά να σου έρθει USPS.
Με τις παπαριές αυτές και τα κομπλέ πακέτα μεταφοράς/τελωνείων /tracking που γέμισε το Ebay USA, όντως το σκέφτεσαι πάρα πολλές φορές για ογκώδεις αγορές.
Άσε που η Ευρώπη πλέον έχει τις ευκαιρίες της....
Παιδιά θέλω να ρωτήσω..πως μπορώ να φέρω μια κιθάρα απο Αμερική με το λιγότερο δυνατό κόστος τελωνείου?
Τι πρέπει να κάνω?
Καλησπερα,
Με μια κουβεντα.....αγορασε απο Ευρωπη,θα σε ξεσκισουν!!!!
Το παθαμε με την αγορα σε καποια αθλητικα ειδη με εναν φιλο,280€ τα προιοντα + 122 € το τελωνειο. :'( Αστο παρε απο Ευρωπη...
Στα μεταφορικά μέσα είχε και Import charges? Αν ναι δεν θα πληρώσεις τίποτα στο τελωνείο, θα έρθει κατευθείαν σπίτι σου.scofield είπε:καλησπερα.
τις προαλλες παρηγγειλα ενα guitar body (used) απο Αμερικη (99 usd) κ ειπα στον πωλητη να το στειλει με usps...μου ειπε ok τον πληρωσα κ προχωρησε η διαδικασια....μεχρι προχθες που τσεκαρα το tracking μου εβγαζε αυτα:
Shipped from US Shipping Center to International Destination
Oct-26-13, 16:57 PM, Erlanger
Customs Documentation and Labeling
Oct-26-13, 14:05 PM, Erlanger
Arrived at US shipping Center
Oct-25-13, 13:49 PM, ERLANGER, KY 41018
In Transit-Processed through USPS Sort Facility
Oct-25-13, 12:51 PM, CINCINNATI, OH 45235
In Transit-Processed at USPS Origin Sort Facility
Oct-22-13, 01:06 AM, BELL GARDENS, CA 90201
In Transit-Accepted at USPS Origin Sort Facility
Oct-21-13, 23:51 PM, COSTA MESA, CA 92627
Σημερα που ξανατσεκαρα μου εβγαλε αυτο:
This shipment has been transferred to International Mail Logistics for delivery to the final destination #
με ενα tracking numb το οποιο οταν το παταω με οδηγει σ αυτο στην φωτο:
Αλλαξανε ερημην μου το κουριερ?κ γιατι?
]![]()
![]()
Uploaded with http://imageshack.usImageShack.us
Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Το νέο πρόγραμμα του eBay μπορεί να τα λέει πολύ ωραία για προπληρωμή δασμών και φόρων, αλλά έχει αγοράσει κανείς τους τελευταίους μήνες; Για την αξιοπιστία του eBay δεν αμφιβάλλουμε αλλά μήπως οι αγοραστές θα έχουν να αναμετρηθούν με καμιά... βαλκανική πατέντα στα Σπάτα;sofison είπε:Στα μεταφορικά μέσα είχε και Import charges? Αν ναι δεν θα πληρώσεις τίποτα στο τελωνείο, θα έρθει κατευθείαν σπίτι σου.
Είναι νέο μάλλον σύστημα του ebay όπου πληρώνεις προκαταβολικά το τελωνείο μέσω του Global Postage Programme. Δεν έχει σημασία o courier, μπορεί να το αναλάβει και η UPS.
Ποιά ογκώδη; Για καμιά ντουζίνα σετ χορδών χαζεύεις και σφίγγεται η ψυχή σου. ;DΜε τις παπαριές αυτές και τα κομπλέ πακέτα μεταφοράς/τελωνείων /tracking που γέμισε το Ebay USA, όντως το σκέφτεσαι πάρα πολλές φορές για ογκώδεις αγορές.
Απ' όσο ξέρω οχι δεν ηταν μεσα...sofison είπε:Στα μεταφορικά μέσα είχε και Import charges? Αν ναι δεν θα πληρώσεις τίποτα στο τελωνείο, θα έρθει κατευθείαν σπίτι σου.
Είναι νέο μάλλον σύστημα του ebay όπου πληρώνεις προκαταβολικά το τελωνείο μέσω του Global Postage Programme. Δεν έχει σημασία o courier, μπορεί να το αναλάβει και η UPS.
Εγώ πριν δυο εβδομάδες αγόρασα δύο τεράστια κομμάτια curly maple περίπου 1,80m ύψος και αρκετά βαριά. Όλα κομπλέ ήρθε στο σπίτι από UPS χωρίς να πληρώσω τίποτα εξτρά.Earendil είπε:Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Το νέο πρόγραμμα του eBay μπορεί να τα λέει πολύ ωραία για προπληρωμή δασμών και φόρων, αλλά έχει αγοράσει κανείς τους τελευταίους μήνες; Για την αξιοπιστία του eBay δεν αμφιβάλλουμε αλλά μήπως οι αγοραστές θα έχουν να αναμετρηθούν με καμιά... βαλκανική πατέντα στα Σπάτα;
Ποιά ογκώδη; Για καμιά ντουζίνα σετ χορδών χαζεύεις και σφίγγεται η ψυχή σου. ;D