Μωρε εκτος θεματος δεν πολυβγηκες...Απλα θα επρεπε να εχεις την
συγκεκριμενη οργανωση σε μεγαλυτερη υποληψη..Οχι επειδη ειμαι μελος' date='αλλα επειδη οντως ειναι για εναν καλυτερο κοσμο.Οσο αιρετικο/χαζοχαρουμενο
κι αν ακουγεται αυτο...
Καληνυχτα... :wink:
[/quote']
Ούτε λόγος για τους σκοπούς της οργάνωσης κ όχι μόνο αυτής αλλά κ πολλών άλλων. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να δουν τα πράγματα λιγάκι πιο σφαιρικά. Αυτή τη στιγμή η Γη αντέχει να μας συντηρήσει, αλλά στο άμεσο μέλλον θα έχουμε πρόβλημα. Σπουδάζω γεωπόνος κ μέσα σε όλα τα μαθήματα πυ έχω κάνει είναι κ η οικολογία (Boukaw7 θημάσαι τι όμορφες εποχές
. Η Σκέψη όμως ότι είμαστε 10 δις σε αυτόν τον πλανήτη, η ετήσια παραγωγή επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες 12δις κ παρόλα αυτά φαϊ έχουν μόνο τα 5δις (κ παίζει να λέω πολλά), οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα. Απλά είμαι της άποψης ότι ο καλύτερος κόσμος θα έρθει μόνο αν αποφασήσουμε να ανακαταμήμουμε την ετήσια παραγωγή κ αποφασήσουν να συνεργαστούν οργανώσεις όπως η Greenpeace με οργανώσεις όπως η UNICEF κ ερευνιτικά κέντρα ανά τον κόσμο με σκοπό να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της τροφής του ανθρώπου για τα επόμενα χρόνια αλλά κ της ανέβρεσης του απαραίτητου χώρου (ώστε να μην εκτοπίζονται οι πλυθησμοί των ζώων κ προκαλούνται άλλα προβλήματα) κ ενέργειας που δεν θα απαιτεί καταστροφή του περιβάλλοντος.
Όπως ανέφερε κ ο Boukaw7, κάποτε αυτή η χώρα πρωτοστατούσε σε αυτού του είδους την έρευνα. Σήμερα..................απελπισία.......