Χριστουγενιάτικη τεχνολογία!

Εμένα γιατι πότε δεν μου εχει πει τα κάλαντα μια....φωναρα σαν κι αυτη?

Ολο κατι υπερβαρα ζαβα με γυαλια και ακμη,κατι Αλβανοι με προφορα Καρπενησιωτικη,και μια φορα κατι χοντροι σκουπιδιαρηδες....μου τα λενε...

Μαμω τον τριτο κοσμο που ζω ,μαμω.... ;D ;D  

Superfunk είπε:
Άμα έδινες και τίποτα άλλο πέρα από τα ληγμένα μελομακάρονα και τους γλυμένους κουραμπιέδες, και είχες λιγότερες ( και σωστότερες) απαιτήσεις στην ενορχήστρωση, ίσως σου στελνα.........

Superfunk είπε:

Ολο κατι υπερβαρα ζαβα με γυαλια και ακμη,κατι Αλβανοι με προφορα Καρπενησιωτικη,και μια φορα κατι χοντροι σκουπιδιαρηδες....μου τα λενε...

Μαμω τον τριτο κοσμο που ζω ,μαμω.... ;D ;D  
Ενώ στο Αμέρικα η Mariah περιμένει πως και πώς να έρθουν Χριστούγεννα για να πάρει τους δρόμους και να λέει τα κάλαντα.

Superfunk είπε:
Θα βάλω φέτος τη γειτονιά σου στο πρόγραμμά μου.

Υ.Γ. Πρέπει οπωσδήποτε να φοράω κόκκινα; Αν φέρω κόκκινη κιθάρα;

atreu73 είπε:
Ενώ στο Αμέρικα η Mariah περιμένει πως και πώς να έρθουν Χριστούγεννα για να πάρει τους δρόμους και να λέει τα κάλαντα.
Αν ήξερες τι σεμνό κορίτσι μαλαμα και ταπεινή καρδιά διαμάντι είναι, δεν θα ήσουν ειρωνικός φίλε.

Ρώτα και μας που τα ξέρουμε από κοντά ντε.....

Επειδή δηλαδή δεν το διαλαλάμε στα twitter και τα φατσομπούκια;

Έτσι δεν είναι ρε Νίκο;

Ποιός παίρνει τα πιο πολλά λεφτά όταν λένε τα κάλαντα? Αυτή που τραγουδάει ή ο άλλος με το ξυλόφωνο? Για το drummer δεν συζητάμε τι παίρνει ;)

Πριν κάτι χρόνια ο Michael Stipe των REM είχε μια κόντρα με την κοπελιά, είχε πεί μεταξύ άλλων "Έμαθα πώς προφέρεται το όνομά της, οπως το pariah."

Ξέρει κανείς τι είχε παιχτεί;

Πάντως όπως πάνε τα πράγματα, αν δω και καμιά "ντιβα της Ελληνικής show biz" να λέει τα κάλαντα από πόρτα σε πόρτα, δε θα μου κάνει εντύπωση...

gdevelek είπε:
Πριν κάτι χρόνια ο Michael Stipe των REM είχε μια κόντρα με την κοπελιά, είχε πεί μεταξύ άλλων "Έμαθα πώς προφέρεται το όνομά της, οπως το pariah."

Ξέρει κανείς τι είχε παιχτεί;
Κατι θυμαμαι ειχε πει οταν τον ειχανε ρωτησει πως νοιωθει που τα βιντεο των REM παιζονται συνεχεια στο MTV μαζι με αυτα της Carey...(ε ειναι και...λιγο πολυ "δικια" μας ο τυπος ,μπορει και να ζηλεψε τα look της η καραφλη... ;D..ετσι ειναι οι ντιβες...αλληλομισιουνται...)

παντως εχει σπιτι ισαξιο με το δικο της (αν και το πουλαει για να παρει καλυτερο)

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2159807/REMs-Michael-Stipe-puts-NYC-penthouse-sale-11million-looks-larger-space-sculpt.html

Ωραίο σπίτι, ε τι να λέμε, ωραία δουλειά ο ακτιβισμός, με ψωμί  ;D

Superfunk είπε:
παντως εχει σπιτι ισαξιο με το δικο της (αν και το πουλαει για να παρει καλυτερο)
Κάποιος βλέπει MTV cribs... ;D ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Αν ήξερες τι σεμνό κορίτσι μαλαμα και ταπεινή καρδιά διαμάντι είναι, δεν θα ήσουν ειρωνικός φίλε.
Δεν την ειρωνεύομαι.  Έγραψα και haiku γι’ αυτήν.

Αχ Μαρί-αχ

Τι ωραία τα βυζιά σου.

Αχ.

manosx είπε:
Ωραίο σπίτι, ε τι να λέμε, ωραία δουλειά ο ακτιβισμός, με ψωμί  ;D
τουλαχιστον δεν ειναι χαραμοφαης ΤΖΙΒΑΤΟΣ... ;D

Κάποιος βλέπει MTV cribs
Επαθα πλακα γιατι στα 80s εμενα 4-5 στενα παρακατω,τοτε που η ΤRIBECA ηταν η χειροτερη περιοχη του Μανχατταν (και παλι βεβαια διναμε για μια τρυπα 100 τ.μ. με ποντικια και κατσαριδες 3000 δολλαρια/μηνα.....και οι...4 που μεναμε μαζι...)

Δεν τολμάω να βάλω απευθείας λινκ με χαβαλε, σε θέμα με τόσο ωραίο κομμάτι, αλλά όποιος θέλει...

hττp://www.youtube.com/watch?v=NubIiJscBJw

;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Επαθα πλακα γιατι στα 80s εμενα 4-5 στενα παρακατω,τοτε που η ΤRIBECA ηταν η χειροτερη περιοχη του Μανχατταν (και παλι βεβαια διναμε για μια τρυπα 100 τ.μ. με ποντικια και κατσαριδες 3000 δολλαρια/μηνα.....και οι...4 που μεναμε μαζι...)
Lingerie closet είχατε στο  tribeca εσείς ή όχι ;  ;D ;D ;D ;D

Μπράβο στη Μαράια. Επιτέλους και μια γυναίκα που είναι φαγανή.

Jazzjoker είπε:
Μπράβο στη Μαράια. Επιτέλους και μια γυναίκα που είναι φαγανή.
Αγαπάμε τις φαγανές,πληθωρικές γυναίκες!  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back