Χρησιμοποιεί κανείς Machine?

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
έχω μια αφελή ερώτηση

επειδή είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο, αλλά και εντελώς περιστασιακός χρήστης των vst της ΝΙ, προσπαθώ να φτιάξω διάφορα πράγματα, αλλά στην επιλογή οργάνων στο αριστερό μέρος η ΝΙ δείχνει ό,τι υπάρχει σε όλο τον πλανήτη. Διαλέγω ένα και σχεδόν πάντα δεν το έχω αγορασμένο. 

Μπορεί με κάποιο τρόπο το πανελ αυτό να δείχνει μόνο αυτά που έχεις εγκαταστήσει?

για να γινει sequencing χρειάζεται το maschine.

βγαίνει και σε έκδοση maschine+ σαν standalone το οποίο μπορεί να δουλέψει και σαν απλο σε pc/mac, εγω εχω το +

προορίζεται πάντως ποιο πολύ για ηλεκτρονικη μουσικη οποτε αν δεν εισαι το ειδους δεν ξερω αν αξιζει η αγορα..... υπαρχει και το micro μια πιο περιορισμενη εκδοση

οσον αφορα την εφαρμογη native access δείχνει μονο οτι εχεις εγκαταστησει, οπως δειχνει και στο account της native τι εχεις αγορασει μαζι με τα serial no.

https://www.native-instruments.com/en/catalog/hardware/maschine/production-systems/

Το εχω ηδη ως δωρο, μικρη εκδοση.

Μεχρι στιγμης δυσκολευομαι.

Ισως δεν ειναι στο στυλ μου αλλα δεν υπαρχουν ορια στη μουσικη

ναι την εφαρμογή έχω που μου την δώσανε μαζί με το πλήκτρο Μ32
τυχερέ!!!!

Δες κανά tutorial για την εφαρμογή

I'm an old dog
Εγώ το έχω δουλέψει πολύ παλιά λίγο για την εμπειρία.

Δεν είναι δύσκολο.

Αλλά λεπτομέρειες θα πρέπει να σου γράψει κάποιος που το έχει μπροστά του.

Από εμένα εύχομαι να το ευχαριστηθείς και το controller και το πρόγραμμα και όλα τα καλούδια της ΝΙ

τυχερέ!!!!
Ρε σεις, μην παίζετε με VST λέμε! Καταστρέφετε οικονομικά τις εταιρείες hardware, δεν είδατε τι έπαθε η πολυαγαπημένη μας Moog? Πωλήθηκε αντί πινακίου φακής στην inMusic.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε σεις, μην παίζετε με VST λέμε! Καταστρέφετε οικονομικά τις εταιρείες hardware, δεν είδατε τι έπαθε η πολυαγαπημένη μας Moog? Πωλήθηκε αντί πινακίου φακής στην inMusic.?
δεν ήξερα ότι την συμπαθούσες...

δώσε μου 3000 να πάρω το montage ή το nautilus και δεν θα ξαναπαίξω με VST.

Peiname?

δώσε μου 3000 να πάρω το montage ή το nautilus και δεν θα ξαναπαίξω με VST.
Υπομονή. Στη 2η τετραετία ο Κούλης θα δώσει έμφαση στον hardware τομέα. Κάτι ακούγεται ήδη για ένα HardSynthPass. 
Ίδωμεν...

Μόνο στο Βαλκανιστάν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μία εταιρεία πουλιέται μόνο όταν δεν πηγαίνει καλά. Η αντίληψή μας για τον καπιταλισμό εξαντλείται στις άδειες ταξί.

Μόνο στο Βαλκανιστάν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μία εταιρεία πουλιέται μόνο όταν δεν πηγαίνει καλά.
Επίσης, κάποιοι στο Βαλκανιστάν δεν καταλαβαίνουν πότε κάποιοι άλλοι κάνουν πλάκα. 

Όσο για την Moog, δεν ξέρω τον λόγο που πωλήθηκε. Ο πιο πιθανός λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι πήρε τον Μπέο με την γελοία οικονομική πολιτική που ακολουθούσε και βάρεσε κανόνι. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά εξάλλου. 

Υπομονή. Στη 2η τετραετία ο Κούλης θα δώσει έμφαση στον hardware τομέα. Κάτι ακούγεται ήδη για ένα HardSynthPass. 
Ίδωμεν...
θα δώσει ΣΙΓΟΥΡΑ διότι ήδη εξήγγειλε ότι   για τα λαϊκά στρώματα θα υπάρξει φοροαπαλλαγή, εισφοροαπαλλαγή, τεκμηριοαπαλλαγή και πολλά PASS, δίνει ήδη προνομιακό δανεισμό, μου ήρθε μόλις ειδοποίηση από την τράπεζα στα μηνύματά μου της εφαρμογής Ε-banking πως μπορώ άμεσα να πάρω δάνειο 7000 ευρώ με πολύ καλό επιτόκιο για να καλύψω τα έξοδα των διακοπών. Μπορώ να πάρω τώρα λοιπόν 7000, να κάνω διακοπάρες και να πάρω το synth και υπολογίζω πως πρέπει να δίνω 400 ευρώ για 19 μήνες για να το καλύψω μαζί με τους τόκους γιατί το επιτόκιο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, μικρότερο του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ.

Ζούμε πραγματικά ένα ΘΑΥΜΑ από την πρώτη ΜΕΡΑ.

Ο πιο πιθανός λόγος που μπορώ να σκεφτώ
Ε, αυτό δεν έγραψα;

Εγώ, μπορώ να σκεφτώ αρκετούς άλλους.

Αλλά κανείς από τους δύο μας δεν χρειάζεται να σκεφτεί επί τέτοιων ζητημάτων.

Εγώ, μπορώ να σκεφτώ αρκετούς άλλους.
Κι εγώ, αν δεν αναφερόμασταν στη συγκεκριμένη εταιρεία που έπαιζε με τις πτωχεύσεις σε όλη της τη διαδρομή.

Anyway.

Για παίξε κι ένα βαλς να δω κάτι...?

λοιπόν πάτησα μερικά κουμπγιά και βγήκενεν αυτόν

τον πρώτον μουν

με μηδέν γκομαν δυον μαϊκρον

first.mp3
Είσαι έτοιμος.

Μια εβδομάδα ενασχόληση, πάρε και το maschine studio και τον έκανες ρεμπέτη τον jeremy ellis

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back