Στον Διαμαντόπουλο, είναι χαμηλά στη Σόλωνος.fleaman είπε:To X Station που μπορω να το βρω στην Αθηνα?
;DWow! είπε:Vangelis πρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος στο κόσμο που θεωρεί τον μειωμένο αριθμό κουμπιών σαν στοιχείο φιλικότητας στον προγραμματισμό ενός synthesizer.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τόχεις ακόμα;Θυμάμαι σαν εχθές όταν πήρα το JD-800 της Roland το οποίο είχε χαιρετιστεί σαν το πρώτο ψηφιακό synth που επιτέλους θύμιζε κάτι από την εποχή των αναλογικών όσων αφορά την ευκολία στον προγραμματισμό του.
Όχι δυστυχώς. Σε μία περίοδο μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που πέρασα το χάρισα σχεδόν σε κάποιον Γιάννη.IxNiLaTiS είπε:Τόχεις ακόμα;
Eίναι η ημέρα με τη νύχτα. Κοίτα προσεκτικά δυο φωτό τους, βάλε δίπλα - δίπλα τα specs και θα καταλάβεις ορισμένα πράγματα, ακόμη κι αν δεν είσαι ειδικός... Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο.fleaman είπε:Ευχαριστω που το ανεφερες...Δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο φυσικα οπως επισης και γενικα απο υπολογιστες σχετικα με μουσικη (midi,καρτες ηχου,καναλια και ολα αυτα μου ακουγονται κινεζικα)...Θεωρεις δηλαδη το X Station πιο user friendly ας πουμε?Συγκριτικα τι εχει το ενα που δεν εχει το αλλο?Που υπερτερουν και που χανουν?
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου! Έχεις απόλυτο δίκιο!Wow! είπε:Vangelis πρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος στο κόσμο που θεωρεί τον μειωμένο αριθμό κουμπιών σαν στοιχείο φιλικότητας στον προγραμματισμό ενός synthesizer.![]()
![]()
![]()
![]()
Του MicroKorg του λείπουν περίπου 70 κουμπιά για να πεις ότι πάει προς αυτή τη κατεύθυνση, εκτός αν "προγραμματισμό" εννοείς να κάνει ένα "ίου" το resonance και να αλλάξεις το attack του ήχου, οπότε... πάω πάσο.
Γενικότερα, είμαι πρωτοπόρος!!!Vangelis πρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος στο κόσμο που ...
Κοίτα, επειδή είσαι αρχάριος,fleaman είπε:Ναι αλλα το θεμα ειναι αν πραγματικα τα χρειαζομαι σε φαση αρχαριου τοσα πολλα κουμπια...Μην με μπερδεψουν...