- Πόντοι
- 6
Πολυ μπερδεμα εδω και καιρο τα δυο κομματια που ερμηνευει ο Βασιλης.Το ενα,κρυψου,του Τολιου και το αλλο,κουρσαρος,του Λακη Παπαδοπουλου.Μια παρτιτουρα αν ειναι γραμμενα αυτα τα σολα ευχαριστως να την ετρωγα.
Καλό θα σου κάνειmastropantelos είπε:τωρα ειμαι στη φαση του .....ακους χεχε.Υπομονη κι επιμονη.
;D ;D ;D Καλό !!!mastropantelos είπε:Επιδη επαε στην Κρητη δεν εκτιμουμε πολυ τα λεφτα,οποτε κατεβεις θα σε κερασω ρακι και καλο μεζε.Αμα τρως το λαγο την εκανες.Αυτο μας εμεινε.μονο.
Ωραίος είσαι ρε φίλε... Όπου δείς μάσα δίνεις... Δώσε και σε μας κανένα σόλο!!! ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Αααα... εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά. Μας ακούει κόσμος, μπορεί να έρθει όλο το φόρουμ για μεζέ - ρακί - λαγό !!!
Οπότε... πάρε τώρα και το άλλο solo για να τα κατοχυρώσουμε ;D
Σ'ωραίος... ;D Γι'αυτό σας λατρεύω εσάς τους Κρητικούς! 8)mastropantelos είπε:Ευχαριστω και οταν βρεθεις Ιεραπετρα,οχι μονο εσυ αλλα οποιος θελει,λες απλα σε ενα περαστικο μαστροπαντελος και το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα πεινασει κανεις.
οσοι περισσοτεροι τοσο καλυτερα.Ολοι οι καλοι χωρανε.Οι κακοι εχουν κομμα.
Γιατί καλέ; μου ζήτησες - είχα - και δεν σου έδωσα; ;DΆλλωστε όπως βλέπεις, η μάσα προέκυψε μετά το σόλοmarathon είπε:Ωραίος είσαι ρε φίλε... Όπου δείς μάσα δίνεις... Δώσε και σε μας κανένα σόλο!!! ;D
Όχι φίλος...εμένα κανείς δεν θα με κατηγορήσει ότι <μαζί τα φάγαμε> ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Τώρα εάν εσένα σου άνοιξε η όρεξη και θες, μαζί να τα φάμε, κόπιασε ;D