χιωτης με κιθαρα-κλαρινο μικρο clip

nikosgi

Ενεργό μέλος
Πόντοι
116
μικρο clip με το σολο του "περασμενες μου αγαπες" απο κιθαρα (godin classical)-κλαρινο.

τα σπασε ολα!  ;D

ΜΑΜΠΟ ΧΙΩΤΗΣ YEAH! ;D

Ο φίλος nikosgi απ'ότι κατάλαβα παίζει την κιθάρα....(και πολύ καλά μάλιστα!!.. ;))..

Κλαρίνο ποιός παίζει??

πολυ ωραιο μπραβο.την διασκευη απο firewind την εχει ακουσει κανεις σας?

νικος γκιολιας -κιθαρα και αλεξανδρος μανατος- κλαρινο. εχουμε κανει ενα ντουετο και θα παιξουμε σε διαφορους χωρους ,οταν μας το επιτρεπουν οι αλλες ασχολιες (σκυλοκαταστασεις και μη  ;D)

το υπολοιπο στα live μας

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!! ;D

Μου άρεσε η δεύτερη φωνή που κάνει το κλαρίνο, αλλά και η φοβερή ευχέρεια που έχετε και οι 2 σας στο παίξιμο!!!

Ζούπερ. Αναρωτιέμαι είναι λαϊκή μουσική, έντεχνη, εναλλακτική ή απλά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ;

λαϊκή είναι φίλε μπουζουκλεριάρη.Απλα δεν είναι λουλουδιάρικη κ μπορούν να την ακούσουν περισσότεροι

Eξαίρετος....

Δε μου λέτε παλικάρια.... τον Γιακέ τον έχει ακούσει κανείς σας?

ΠΟΛΥ καλο παιξιμο. Και ενα απο τα πλεον αγαπημενα κομματια για εξασκηση με τον μελωδικοτερο τροπο

Ως διασκευή είναι αρκετά καλή.

Ωραία δεμένοι οι παίχτες.

Πού μπορεί να ακούσει κανείς δείγματα της δουλειάς σας ή κάτι πιο ολοκληρωμένο;

πολύ καλό!!!!!!

και βέβαια 8α έχετε πρόσεξει ότι ο χιώτης ήταν επηρεασμένος από το django :P

ευχαριστουμε πολυ ολους σας.

ειμαστε πολυ αρχη ακομα και στην δημιουργια ρεπερτοριου ,το οποιο θα περιεχει django, swing, διασκευες λαικων, διασκευες rock (απο dylan μεχρι purple και γιατι οχι και metallica!) και γενικα οτιδηποτε μας αρεσει. σε πολυ λιγο καιρο θα εχουμε πιο πολλα πραγματα για παρουσιαση ( αποσπασματα απο live, videos,myspace σελιδα κλπ)

ευχαριστουμε και παλι :)

Ωραίοι παιδιά... το παικτικό από ότι βλέπω το έχετε, από ιδέες επίσης καλά πάτε... keep it up!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back