Χιονια

chrisgtr

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδια τι χιονι ειναι αυτο?????????????

ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣ 

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Κερατσινι δεν κινείται αμαξι.

Στα σεπόλια για ακόμη μια φορά τπτ. Απλά ρίχνει και δεν λέει να το στρώσει. Λίγο στις οροφές των αυτοκινήτων. Και ρίχνει και από το βράδυ ρε γαμώτο....

Στην Πετρούπολη (όχι την Αγ.) το χιόνι έχει φτάσει τα 15 εκατοστα και τα πάντα είναι άσπρα. Ήμουν Λουτράκι και μπορώ να επιβεβαιώσω οτι το χιόνι ήταν ελάχιστο και το πρωί έλιωσε γιατι έβγαλε ήλιο αλλά ο άνεμος δεν με άφησε να κοιμηθώ το βράδι. Δεν έχω ξανακουσει τέτοια ουρλιαχτά. 

Καλά, εδώ (Χαλάνδρι) δε φαίνεται η απέναντι πολυκατοικία!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Κι εγώ ο ηλίθιος έχω διάβασμα >:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

boukas είπε:
Στα σεπόλια για ακόμη μια φορά τπτ. Απλά ρίχνει και δεν λέει να το στρώσει. Λίγο στις οροφές των αυτοκινήτων. Και ρίχνει και από το βράδυ ρε γαμώτο....
Πάντως τα αυτοκίνητα ήταν ό,τι έπρεπε από μαζεμένο χιονάκι. Έφτιαχνα αυτοσχέδιες χιονόμπαλες καθ'οδόν για τη δουλειά. ;D

ΥΜΗΤΤΟΣ!

HPIM7117.jpg

Mazepse to organaki apo to xioni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pwwwwwwwwwwwwww.......

Ierosiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!!!!!

:P

Αααα !!! ωστε εκτος απο κουπι το χρησιμοποιητε και για φτυαρι  ??

Ελβετικος σουγιας , αυτη η fender βρε παιδι μου........

@rondat: ελπιζω να μην την ακουμπησες διπλα σε καποιο καλοριφερ οταν την ξαναεβαλες μεσα :o :o :o

Συστολη-διαστολη , you know????

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dkall είπε:
Αααα !!! ωστε εκτος απο κουπι το χρησιμοποιητε και για φτυαρι  ??

Ελβετικος σουγιας , αυτη η fender βρε παιδι μου........
φίλε dcall τα καυσόξυλα μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά Gibson πί...ς εεε.. συγνώμη κιθάρες!

ξέρεις ότι όταν θα βάλει τη θεά μέσα ο rondat, θα την ακουμπήσει διπλα στον καναπέ στο τζάκι, όπου θα καινε Gibson παλιόξυλα...Ξερά και ωραία, ειδανικά για θράκα και χόβολη!! :P 8)

εντωμεταξύ πέσατε όλοι και τον φάγατε τον rondat!! :o ??? ::)

σιγά να πούμε, μια φωτογραφία έβγαλε γρήγορα ο άνθρωπος, η οποία είναι και πανέμορφη κιόλας! 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδω κηφισια εριξε γυρω στους 10-15 ποντους (οπως το υπολογιζω με το ματι...).

Καλή φαση...

Καλα η Αθηνα στ' ασπρα...Ελληνορωσων-Νεο Ψυχικο δε λεει να σταματισει...!!

Αει στο δίαολο πια με τρελλάνατε!!! Πάω να περπατήσω να πάρω κι εγώ φωτο!!!!! ;D ;D ;D ;D Και (προσ)ευχηθείτε όλοι να ακυρωθεί το μάθημα που δίνω την τρίτη, γιατί αλλιώς την πάτησα.....

Trending...

Νέα θέματα

Back