Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα τα σχόλια, πραγματικά βοηθάτε απίοτευτα (γι'αυτό και η συχνότητα των τελευταίων αυτοσχεδιασμών :-[). Όσον αφορά τον ήχο, δεν μπορώ να βάλω κανένα εφφέ παραπάνω, γιατί δεν έχω κάποια πεταλιέρα ή κάποιο DI box και αναγκαστικά ηχογραφώ καρφί στην κάρτα ήχου. Η παραγωγή (ο θεός να την κάνει ;D) είναι χάλια γιατί απλά δεν πολυξέρω. Απλά βάζω το backing track στο acid, παίζω σε one take από πάνω και φτιάχνω τις εντάσεις εκεί που μου ακούγεται σωστά, πάνω κάτω, οπότε συγχωρήστε την απειρία μου στο συγκεκριμένο θέμα.
Πέραν αυτών, θα'θελα μερικές συμβουλές. Κατ'αρχάς, υπάρχει κάποιο βιβλίο, μάθημα οτιδήποτε για πιο εξειδικευμένα ήδη? Ιδιαίτερα για jazz/fusion και blues παιξίματα. Ποτέ δεν ήταν το στύλ μου, και το παλιό μου στύλ δεν μπορώ να το πιάσω πλέον... Όποια βοήθεια θα εκτιμηθεί, μια και ρευστό δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε για δείγμα για μαθήματα (δύο μπόρεσα να κάνω όλο κι όλο, πολύυυυ παλιότερα).
Και άλλο ένα, κάποια tips για τεχνική στο δεξί, γιατί έχοντας το συγκεκριμένο πρόβλημα ακόμα και με αυτό που ακούσατε στο κομμάτι με πέθανε στον πόνο ο καρπός μου... :-\
Ξέρω ότι μάλλον ζητάω πολλά, αλλά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.