gdevelek είπε:
Πολύ πετυχημένη η εξωτερική θήκη! Υποθέτω έχεις φρονίσει να μην κοπανάει εσωτερικά το μηχάνημα... ;D
Ναι, εχει βιδωθει σε 6 σημεια πανω στο κουτι, 4 στα σημεια των rubber feets,οπου εχω
προσαρμοσει στη θεση τους, βαση απο ξυλο και χοντρο λαστιχο,προσφεροντας ταυτοχρονα και
αντικραδασμικη προστασια, και 2 σημεια των strap buttons με την ιδια λογικη( ξυλο και λαστιχο.
Στα κενα που υπαρχουν μεταξυKemper και κουτιου ,εχουν προσαρμοστει επανω στο ξυλινο κουτι, κομματια
απο χοντρο αφρολεξ που συμβαλλει στην αντικραδασμικη προστασια.
Να πω εδω οτι τα κοντρολς στο αποσπωμενο front panel,ειναι φυσικα "μουφα" αλλά το
input ειναι ενεργο,κι ετσι δεν χρειαζεται να το αφαιρεσω αν δε θελω.
Ο διακοπτης και το led ειναι επισης ενεργα, και λειτουργει με μπαταρια 3V.
Ευχαριστούμε Γρηγόρη!
Η θήκη-ενισχυτής τα σπάει! ;D
Έδωσες απάντηση σε ένα ερώτημα που είχαν αρκετοί, αν δηλ. μπορεί να παίξει καλά με λογική "amp in the room", εφόσον το χρησιμοποίησες με επιτυχία με το Atomic.
Με το MIDI τι γίνεται; Μπορείς εύκολα να το στήσεις για live χρήση;
O Kemper έχει δηλώσει ότι είναι στο πρόγραμμα ένα dedicated MIDI controller, στα πρότυπα του MFC. Σημαντικό, για εύκολο setup και κυρίως αμφίδρομη επικοινωνία. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το GSP με το Control2 ή κάποιο Line6 με ανάλογο Floorboard καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Ναι Βασιλη ειναι απιστευτο το feel για μοντελινγκ μηχανημα.Ολοι πιστευαν οτι επαιζα με κανονικο ενισχυτη,βλεποντας βεβαια και το hard case και οχι το Kemper
Το midi ειναι πολυ απλο,επιλεγω στο menu που εχει καθε preset (rig) νουμερο PC που
θελω ν'ανταποκρινεται και τελος.Για τα εφφε on/off με CC προγραματιζω την πεταλιερα,
γιατι προς το παρων ανταποκρινονται μονο σε συγκεκριμενες τιμες CC
Το dedicated MIDI controller, οταν το βγαλει, θα το παρω μονο,αν υπαρχουν λεφτα, αν
ειναι μικρο σε μεγεθος, και εξυπηρετει πολυ καλυτερα απ'την MFC, και ενα που εχω
φτιαξει εγω το οποιο μικρο σε μεγεθος,αλλα πολυ ευελικτο.