κεφαλή και καμπίνα μέχρι 1200 ευρώ

miii

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Κάλησπέρα παιδία ενδιαφέρομαι για κεφαλή και καμπίνα η αγορά θα γίνει απο ελληνικό μαγαζι θά θελα νά χει τούλαχιστον 3 κανάλια και reverb θα προτιμούσα λαμπάτο και όχι digital έχω εστιάσει σε http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_stage_100_venue_head_bundle.htm

καί http://www.thomann.de/gr/randall_rt100h.htm

ακούω προτάσεις ευχαριστώ

Ετσι,χωρις να πεις 2 πραγματα,τι μουσικη παιζεις,για τι χρηση το προοριζεις (σπιτι-σταδιο κλπ)?

Για το προβαδικό μου τον θέλω.απο μουσικη δε ξέρω all around απο pop μέχρι metal δέν έχω αποφασίσει...

αγαπάμε marshall 10 χρόνια εβγαλά με το κουβαδάκι mg 30.  πάντως στις προτάσεις σας να μου δειχνετε με λογικες εκπτώσεις π.χ 17% γιατί τιμές thomann και dv δέν νομίζω να μου κάνουν  :-\

miii είπε:
πάντως στις προτάσεις σας να μου δειχνετε με λογικες εκπτώσεις π.χ 17%
Αυτο να σου πω την αληθεια δεν το καταλαβα  ??? . Τι εννοεις?

Γιατι δεν κινεισαι στην αγορα μεταχειρισμενου απο τις αγγελιες? Παιζουν συνεχεια πολυ καλες ευκαιριες και μπορεις με τα λεφτα που δινεις να παρεις ανωτερο σετ κεφαλης-καμπινας.

βασικά ειναι δουλειά με δουλειά η φάση!ήρθε η εποχη τής ανταλλαγής προιόντων..

miii είπε:
βασικά ειναι δουλειά με δουλειά η φάση!ήρθε η εποχη τής ανταλλαγής προιόντων..
Τελικα δινεις 1200 ευρω σε ελληνικο μαγαζι οπως ειπες,ή ψαχνεις να ανταλλαξεις πραγματα τα οποια κοστολογεις στα 1200 ευρω με κεφαλη+καμπινα?

δίνω 1200 ευρω σε ελληνικο μαγαζι..κανωντας μια δουλεια που κοστιζει τοσο δλδ δε μπορω να του πω ο thomann το χει τοσο τσιπιά...

Υπαρχουν (πλεον αρκετα) ελληνικα μαγαζια που εχουν προσαρμοσει τις τιμες τους συμφωνα με τα ευρωπαικα

οχι απο reviews μόνο αλλά τα χαρακτηριστικά που έχει μετράνε οπως και οι 12 άτοκες

Προσωπικά δεν τον έχω ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή ούτε έχω διαβάσει reviews...Πάντως με το μπάτζετ που έχεις, με λιγότερα χρήματα παίρνεις πολύ καλύτερα πράγματα+μία εξίσου καλή καμπίνα!Και αν κοιτάξεις και στις αγγελίες θα βρεις διαμάντια...

Με τέτοιο ποσό δεν επιτρέπονται βιαστικές κινήσεις!

Trending...

Νέα θέματα

Back