- Πόντοι
- 2,368
Χτύπα το πόδι κανονικά σε τέταρτα και θα σου βγει τζάμιSuperfunk είπε:Thanx Man...
Με tap tempo το εχω το τρεμολο ...λες να χανει....? Κατσε να το κοιταξω......![]()
Ναι σωστά, αυτά τα εφέ πάντα προσθέτουν ρυθμικές εναλλαγές και ορισμένες φορέςSuperfunk είπε:Σε τεταρτα το... χτυπαω παντα... ;D,παντως δεν μου ακουγεται αρυθμο τωρα που το τσεκαρω προσεκτικα....αυτο που μαλλον το μπερδευει λιγακι ειναι το delay (lay-lay-lay..... ;D) το οποιο εχω μαζι με το τρεμολο,που οντως ειναι "αλλου" ;D....
μα....Ελληνας ειμαι δεν γινεται και αλλοιως ...Η μελωδικές γραμμές που χρησιμοποιείς έχουν ελληνικά στοιχεία πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα αξιόλογο
Να σου πω την αλήθεια , απο το να κοροϊδεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό προσπαθώντας να αντιγράψουμε πράγματα που δεν αγγίζουν την κουλτούρα μας, καλύτερα να συμβαδίζουμε με την πραγματικότητα .Superfunk είπε:μα....Ελληνας ειμαι δεν γινεται και αλλοιως .....(ο πολυς Καζαντιδης και Μελλας φταινε.... ;D)
Αυτος ηταν και ο στοχος...Το τραγουδάκι πάντως φέρνει περισότερο σε μουσικές τύπου "εκείνο το καλοκαίρι" παρά σε Καζαντζίδη ή Μελά
Βρωμιζει μονο με διπλους & P90 και μετα το "4" (αλλα μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ενταση οποτε δεν νομιζω κανεις να μπορει να παιξει με μπαντα με αυτον τον ηχο για "γκαζια"),τα καθαρα του ,ειδικα με μονους & 12AY7 στη V1,ειναι απλα ΘΕϊΚΑ ( καλυτερα απο VOX AC15/AC30 κατα την ταπεινη μου γνωμη) και μαλιστα με το ΑΣΤΕΙΟ μεγαφωνο που φοραει (αν και παιζω σε χαμηλη ενταση οποτε δεν πειραζει),φανταζομαι με ενα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ μεγαφωνο (100-150 βαττ ας πουμε... ;D) θα ειναι ακομα καλυτερα ειδικα σε υψηλες εντασεις,καποια στιγμη θα του βαλω κανα TONKER ή κανα Fane Axiom για να γινει σοβαρος ενισχυτης και για live.argytar είπε:O Marshall τι λέει σαν ήχος ? Μια χαρά ακούω τα καθαρά! Βρωμίζει ε'υκολα??
Βέβαια, (τι αυτί είναι αυτό που έχεις-εγώ το 'πιασα με τη 2η). Στο 1ο κουπλέ η μελωδία μου ακούγεται άρρυθμη. Η πρότασή μου είναι να του βάλεις στίχο, το κομμάτι είναι <<τραγουδένιο>>.THEOD είπε:Η μελωδικές γραμμές που χρησιμοποιείς έχουν ελληνικά στοιχεία πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα αξιόλογο![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδικά στο 1:17 ;DSuperfunk είπε:ο πολυς Καζαντιδης και Μελλας φταινε.... ;D