X

καθαρισμός πιατινιών roland v-cymbals από καοτσούκ

grohl81

Νέο μέλος
Πόντοι
1
καλησπέρα.

έχω ένα σετάκι της roland td-9 kx2 και ήθελα να μάθω με τι μπορώ να καθαρίσω τα πιατίνια από το σετ?καθώς η μπακέτα αφήνει ένα στίγμα πάνω στο πιάτο είτε στο hihat ,είτε στο crash  αλλά παραπάνω στο ride.

διάβασα σε κάποια φόρουμ για ένα καθαριστικό που λέγεται 303 protectant(http://www.vdrums.com/forum/archive/index.php/t-21258.html?s=ae486ecb62c3a0bf2af5d93c52fe3781).το γνωρίζει κανείς?ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί να το προμηθευτώ εδώ στην Αθήνα?

ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Αν εχεις το manual λεει μεσα πως να το καθαρισεις

Συνηθως με ενα ελαφρυ πανακι !!!

Και εγώ με ένα πανάκι θα δοκίμαζα!Βέβαια μιας και και μπορείς να τρίψεις το πιατίνι ακόμη και 4-5 φορές τον μήνα χωρίς να χάσει τον ήχο του(ενώ στα μπρούτζινα κλασσικά πιατίνια υπάρχει αλλοίωση) μπορείς μετά 4-5 παιξίματα να τα καθαρίζεις ωστε΄να μην μένουν τα σημάδια καιρό.

Καλημέρα φίλε grohl81 - το συγκεκριμένο προϊόν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Να το αγοράσεις άφοβα ;). Το έχω αγοράσει δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος-να έχεις υπ' όψιν σου ότι με αυτό καθαρίζεις και τα pads από καουτσούκ και τα rims απο τα mesh pads... Το είχα βρει σε κατάστημα με είδη σκαφών θάλασσας στις Αχαρνές. Αν το αναζητήσεις στο google επιλέγοντας το φίλτρο σελίδες από Ελλάδα, είναι το 2ο-3ο αποτέλεσμα.

Bιτσίλα είπε:
Το μωρομάντηλο θα του δημιουργήσει πρόβλημα;
επειδη ειναι απο καουτσουκ το υλικο που εχουν τα ηλεκτρονικα τυμπανα το μωρομαντηλο ισως του αφησει μικρα χνουδακια επανω πραγμα που δεν ειναι καλο γιατι μετα θελει ιδρωτα για να βγουνε

Επισης το μωρομαντηλο ειναι περαν του φυσιολογικου υγρο πραγμα που δεν κανει καλο στο καουτσουκ καθοτι ειναι πλαστικο

Γράψε απάντηση...

Trending...

Νέα θέματα

Back