Κατασκευή ηλεκτρικής κιθάρας-Stratocaster

AhilleasByrlis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ενα κομματι στο σωμα ash.

το neck θα ειναι maple με δυο κοντρες απο καρυδια και ταστιερα maple.

να τα πρωτα δειγματα..

IMG_1404.jpg

IMG_1412.jpg

(βαρύ το ash!!! που θα βρούμε παυλώνια!!! άσχετο.... )  καλή τύχη τι χρώμα θα τη βάψεις;

Αχιλλεα ερωτηση ασχετου: οι τρυπες ειναι για να βοηθησεις το router να κανει λιγοτερη δουλεια η απλα δεν υπαρχει και ανοιγεις ολα τα cavities με αυτον το τροπο?

Καμια ερωτηση δεν ειναι ασχετη!

απλα ζοριζω πολυ λιγοτερο και το ρουτερ και το μαχαιρι.

Ωραια νερά εχει, οτι πρέπει για να μείνει με το βερνίκη, τι βάρος εχει?

εχω σκαψει οτι χρειαζεται και το βαρος του ειναι 2.9kg αν θυμαμαι καλα οταν το ζυγισα.

Καλή επιτυχία Αχιλλέα, είμαι σίγουρος θα βγεί κάτι ιδιαίτερο σαν το προηγούμενο πρότζεκτ σου, αλήθεια κανένα δείγμα ήχου έχεις ηχογραφήσει ; γιατί από εμφάνιση είναι εξαιρετική.

Thanks, έχω αγχωθεί σχετικά με το τι βάρος θα βγει η δικιά μου.

Κάπου εκεί το υπολογίζω στην καλύτερη και στην χειρότερη 3.2κιλα.

η αληθεια ειναι οτι το ηχητικο δειγμα της προηγουμενης το εχω παραμελησει..θα το κανω ομως!

οσο για το βαρος να σου πω την αληθεια εγω προσωπικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα (σε λογικα πλαισια). ειμαι 1.90 και 100 κιλα αρα αντεχω ακομα! ;D

Ναι το 'χεις παραμελήσει  ;D  και δεν είμαι ο μόνος που έχει περιέργεια να την ακούσω ..

Πολύ ωραία δουλειά μέχρι στιγμής Αχιλλέα!

Το σώμα έχει υπέροχα νερά!  :)

Μπράβο Αχιλλέα πολύ ωραία νερά και βλέπω one piece  :D

Και το pickguard ωραίο καρυδιά αλλά στη φωτο δεν καλοφαίνεται

Το θέμα του βάρους ειναι σημαντικό και  για μένα, ήδη στην νέα 335 έχω πάρει τη ζυγαριά και ζυγίζω το κάθε κομμάτι και θα μοντάρω όταν ειναι όλα έτοιμα και το σύνολο στο σωστο βάρος ;D

Για να μειωθεί το βάρος Θα πρότεινα ρουτάρισμα σε όλο το cavity των μαγνητών  ;D

AhilleasByrlis είπε:
εφτιαξα  και το pickguard απο καρυδια..
Aπό καρύδια..?!?.... ;D

Μία απορία:τα νέρα στο κάτω αριστερά μέρος της πρώτης φωτό είναι καρφί κάθετα εν'

αντιθέση με τα της δεύτερης όπου πάνε καμπυλωτά ...το επεδίωξες ή έτσι σου βγήκε?

Καλή δουλειά και καλή συνέχεια!

Πολύ ωραίο φαίνεται, μπράβο.

Το κομμάτι καρυδιάς για το pickguard το κατέβασες μόνος σου στο πάχος που ήθελες ή το βρήκες έτοιμο?

Στην πρωτη φωτογραφια ειναι καθετα γιατι δεν εχω κανει το arm rest ενω στην δευτερη το εχω καμπυλωσει και γι αυτο προεκυψε αυτο. το pickguard το εφτιαξα εξ ολοκληρου απο το μηδεν..και το παχος εννοειται.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back