- Πόντοι
- 18
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Γεια σας παιδιά. Χρόνια τώρα γράφω στο finale. Θα ήθελα όμως να ακούγονται τα όργανα όσο γίνετε πιο φυσικά. Αποφάσισα λοιπόν να πειραματιστώ με εικονικά όργανα. Φαντάζομαι πως το πρώτο πράγμα που θα χρειαστώ είναι μία κάρτα ήχου. Κι εδώ θέλω την βοήθεια σας. Πριν μου προτείνεται μοντέλα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πρώτα αν χρειάζομαι εσωτερική, usb, ή firewire. Τα όργανα είναι αρκετά. Σκεφτείτε μία πλήρη ορχήστρα πολλές φορές πάνω από 20 όργανα. Με τι είδος κάρτας λοιπόν θα κάνω σωστά την δουλειά μου?
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο ποια κάρτα θα μου υποδείξετε, αλλά θα το κάνω με έναν απ τους δύο τρόπους.
1) Θα φορτώσω στο finale τα όργανα
2) Θα κάνω midi ένα ένα τα όργανα έτσι όπως τα γράφω στο finale, και μετά θα τα φορτώσω στο cubase. (φαντάζομαι το cubase θα τα πηγαίνει καλύτερα με τα εικονικά όργανα απ ότι το finale).
Αν μπορείτε να μου πείτε πέρα απ την κάρτα και με ποιο απ τους δύο τρόπους θα κάνω καλύτερα και ευκολότερα την δουλειά μου θα σας ήμουν διπλά υπόχρεος.
Εκτός και αν υπάρχει τρίτος τρόπος που δεν το έχω σκεφτεί.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στο ποια κάρτα θα μου υποδείξετε, αλλά θα το κάνω με έναν απ τους δύο τρόπους.
1) Θα φορτώσω στο finale τα όργανα
2) Θα κάνω midi ένα ένα τα όργανα έτσι όπως τα γράφω στο finale, και μετά θα τα φορτώσω στο cubase. (φαντάζομαι το cubase θα τα πηγαίνει καλύτερα με τα εικονικά όργανα απ ότι το finale).
Αν μπορείτε να μου πείτε πέρα απ την κάρτα και με ποιο απ τους δύο τρόπους θα κάνω καλύτερα και ευκολότερα την δουλειά μου θα σας ήμουν διπλά υπόχρεος.
Εκτός και αν υπάρχει τρίτος τρόπος που δεν το έχω σκεφτεί.