Καρτα ηχου με Windows 7 driver ?

niktkd93

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Υπαρχει καρτα ηχου που να διαθετει driver για windows 7?(ολες οσες εχω κοιταξει μεχρι τωρα εχουν μονο για xp/vista)

Γενικα ψαχνω εξωτερικη καρτα ηχου που

-να μην ξεπερνα τα 200e

-να εχει driver για windows 7

-να εχει midi in

-να εχει phantom power

(και αν εχει usb-bus-powered ακομα καλυτερα)

Αν εχετε να προτεινετε κατι...

Ευχαριστω εκ των προτερων !

Οι περισσοτερες εχουν οδηγους για τα 7. Ποιες κοιταξες και δεν ειχαν;

SORRY gia ta GREEKLISH alla to PC sto opoio eimai den exei ellhnika

file exw kai egw thn idia karta.

sto site ths E MU dinei drivers gia ta windows 7 kai an 8ymamai kala einai koinoi me aftous gia ta vista.

leitourgoun kanonikotata

παιδια σας ευχαριστω πολυ...

τωρα που μου δωσατε παραδειγματα καταλαβα γιατι δεν εβρισκα...

γιατι κοιταγα τις ελαχιστες απαιτησεις :P

να στε καλα για την υπομονη σας...

μια ερωτηση ακομα και δεν σας ξαναπριζω(μεχρι νεωτερας)

πως γινεται η συνδεση με πρωτοκολλο firewire,πως ξερω οτι το laptop μου υποστηριζει firewire και οτι εχει εισοδο για κατι τετοιο?(εννοω τα usb ξερω τις θυρες του,ξερω πως συνδεονται με καλωδιο και πως υποστηριζεια αμεσα με τα σωστα driver ο υπολογιστη...τα firewire ομως?)

ευχαρσιτω πολυ και παλι...

ανακαλυψα μολις οτι δεν εχει :(

και το επιβεβαιωσα γιατι ο παλιος μου υπολογιστης εχει :(....

κριμα...και ηθελα firewire για να μειωσω το latency...

εχω τον Compaq Presario CQ71

που δινει ρε παιδια driver για windows 7 x64 για την emu 0404 και εγω δεν το βλεπω πουθενα? :/  ???

Το δινει στην αρχικη σελιδα.Κοιτα λιγο καλυτερα.Ειναι ΒΕΤΑ λεει αλλα λειτουργουν κανοπνικοτατα

Αυτο που ανεφερα σε προηγουμενο post  οτι ειναι κοινοι με τους drivers των Vista τελικα δεν ισχυει απ οτι ειδα μολις

το οτι λειτουργει σωστα μου αρκει να μαθω απο καποιον που την εχει χρησιμοποιησει σε 7 x64

γιατι την εχω βρει μεταχειρισμενη στα 90 ευρω !

Λειτουργει σωστα! ;)

παρεπιπτοντως και η τιμη ειναι πολυ καλη...

niktkd93 είπε:
κριμα...και ηθελα firewire για να μειωσω το latency...
Aυτό στο είπε κάποιος φίλος σου που "ξέρει" ή το διάβασες κάπου;

Xρόνια πολλά στους εορτάζοντες.!

οχι

το διαβασα στο οδηγο αγορας στο thomann οτι οι firewire στελνουν πιο γρηγορα τις πληροφοριες απ τις usb !

Mην μπερδεύεσαι, είναι διαφορετικά πράματα το ένα με το άλλο, το latency είναι ένας μπελάς που δεν εξαρτάται μόνο από το speed bus.

Χρησιμοποιώ EMU 0404 σε windows 7 64bit με Cubase και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Για την κατηγορία της (για μένα) είναι η καλύτερη μιας και αγόρασα και μια us144mkII και μια m-audio αλλά καμία δεν με καλυψε όσο αυτή. Απλώς για να δουλέψει να έχεις στο νου σου ότι χρειάζεται ρεύμα (το λέω γιατί περιορίζει στο laptop) αλλά και τις άλλες να χρησιμοποιείς που τροφοδοτούνται από θύρα usb καλά είναι να τις χρησιμοποιείς με δικό τους τροφοδοτικό.

ΕΝΑ TIP - Είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αρχή στο laptop με windows 7 και όταν την έβαζα έκανα τσικ τσικ και κόλλαγε. Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής:

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ κάθε φορά που την χρησιμοποιώ το wifi και όλα δουλεύουν τέλεια και χωρίς κολλήματα! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back