Καραμέλα ; (Μουσικές Τηλεοπτικών Σποτ)

Βασικά πριν το σιχαινόμουν!
Και σιχαινόμουν... και σιχαίνομαι... και θα σιχαίνομαι εσαεί- lol!

Οφείλω όμως να παραδεχτώ πως όταν κάτι είναι τόσο εκνευριστικό και άτεχνο' date=' μπορεί να προξενήσει το ενδιαφέρον γιατί πυροδοτεί, φαντάζομαι, αντιδράσεις άσχετες από μουσικά κριτήρια... και αυτό αν μη τι άλλο, το έχει καταφέρει το εν λόγω κομμάτι- όπως ας πούμε θα "περηφανευόταν" κάποιος για το ότι γύρισε την χειρότερη ταινία όλων των εποχών!

Βέβαια, αυτή δεν παύει να είναι μια [b']εντελώς προσωπική εκτίμηση[/b] (που λαμβάνει επικουρικά ένα μικρό ποσοστό εγκυρότητας από την ταύτιση της με τη γνώμη όλων όσων ξέρω- external validity!)... άλλωστε, σε κάποιους αρέσει το σεξ με ζώα π.χ. ¶ρα, περί ορέξεως...
λες να είναι το χειρότερο κομμάτι όλων των εποχών και να μην μπορούμε να το ξεχωρίσουμε??

μας κολακεύεις πάντως :D :D αλλά θα προτιμούσαμε απλά να εκφέρεις την γνώμη σου για το αν σου αρέσει η οχι :wink:

Εεε, χιουμοριστικά μιλάω κατά βάση!

Προφανώς δεν είναι το χειρότερο κομμάτι, ούτε θέλω να προσβάλλω κανέναν- αλίμονο!

Απλά, πως να το πω... προσωπικά (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) μου χτύπησε πολύ πολύ άσχημα!

Όχι όμως να προσβάλλω κάποιον επειδή του αρέσει- συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα ή αν φάνηκε πως μιλάω γενικευμένα και σοβαρά...! Όπως το βλέπω τώρα, μπορεί να δίνεται αυτή την εντύπωση... αλλά νομίζω πως εννοείται πως δεν υπάρχει αντικειμενική σταθερά σε αυτά τα θέματα!

Νομίζω πως ο χαρακτήρας του thread επιτρέπει κάποια υπερβολή... επαναλαμβάνω, αν φάνηκε πως εκφέρω λόγο προβλητικό, διευκρινίζω πως ουδόλως είχα τέτοια πρόθεση.

Ελπίζω πως σε κάλυψα και πως κατέστησα σαφές πως μιλάω καθ΄υπερβολή!

Φιλικά!

Το Σάββατο το βράδυ συνειδητοποίησα οτι όπου και να πας φέτος το καλοκαίρι θα το ακούσεις μια φορά τουλάχιστον.

Πετρ-Έλεος...

Πλακα πλακα' date=' το κομματι αυτο με αναγκαζει καθε φορα να δω τη διαφημιση, παρολο που το προϊον μου ειναι αδιαφορο![/quote']

Εμενα παλι γιατι αυτο το κομματι με αναγκαζει καθε φορα που βλεπω τη διαφημιση να αλαξω καναλι?

Πλακα πλακα' date=' το κομματι αυτο με αναγκαζει καθε φορα να δω τη διαφημιση, παρολο που το προϊον μου ειναι αδιαφορο![/quote']

Εμενα παλι γιατι αυτο το κομματι με αναγκαζει καθε φορα που βλεπω τη διαφημιση να αλαξω καναλι?
έλα ντε...ειδικά ο συνδυασμός με αυτούς τους ανθρώπους χωρίς σώμα που μοιάζουν με...m&ms :lol: :lol: :lol: :lol:

Είναι απαίσια διαφήμιση!!!Θα μπορούσε κοτζάμ πολυεθνική εταιρεία να βάλει πολύ καλύτερη διαφήμιση!Με καλύτερη μουσική!Τελοσπαντων...Πολύ αξία τους δώσαμε βρε παιδιά!

crap music for crap products and idiots i am afraid...there is a tendency to treat us like idiots i think...and btw do you have to be somebodys boy/girl to make it ?...HATE THIS SHIT....

Trending...

Νέα θέματα

Back