Κανείς για mahogany;

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
Γιαααα ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.zoundshop.de/

Λοιπόν από ότι κατάλαβα, επειδή τα γερμανικά μου είναι ανύπαρκτα, οι τύποι πουλάνε full mahogany όργανα! Και πολύ φτηνά μάλιστα!

Στο harmony central έχει μόνο 2 κριτικες για το μοντελο λεσπολ.

εδω

Σύμφωνα με μια από αυτές, τις φτιάχνουν στο εργοστάσιο της επιφον στην Κορεα

από την άλλη όμως με αυτά τα χρήματα ούτε σώμα από την warmoth δεν παίρνεις, οπότε σαν να αξίζει τον κόπο...

strat φουλ μαόνι... :roll: :roll: :roll:

Γουαου....

Ειμαι πολυ περιεργος να δοκιμασω μια ΛΠ απο αυτους. Ειναι ακριβες αντιγραφο μιας κανονικης απο οσο καταλαβα απο τις φωτο...

Απο ήχο λένε;;Εγώ ήδη ξυνεται η τσέπη μου και το GAS φουντώνει :lol:

Aν ειναιφτιαγμενες χωρις κατασκευαστικα λαθη οτι μαγνητες τους βαλεις τετοιο ηχο θα βγαλουν :wink:

οι στοκ μαγνητες τους παω στοιχημα οτι θα ειναι χαλια....

Aπό εμφάνιση και τιμή σκίζουν!!

Από ήχο :roll: :roll:

Σε τιμή κάπου ανάμεσα σε Harley Benton και Jack & Danny, και απλά αποδεκτές να είναι, why not?;

Σε τελική ανάλυση αν οι μαγνήτες είναι το μόνο πρόβλημα, υπάρχει και το guitarfetish... :wink:

H tele χωρις το pickguard είναι ...μούρλια. Το ίδιο βέβαια και το jazz...bach.

Απλά, απέριττα, σε φυσικά χρώματα (και φαντάζομαι και φυσική αίσθηση) , maching headstocks.....

http://www.zoundshop.de/product_info.php?products_id=31&cPath=5

Πωπω...πως με ψήνει η άτιμη... 8O 8O Φουντώνω, φουντώνω...

Λοιπόν επιστράτευσα και τα γερμανικά μου και η εν λόγω LP διαθέτει:

Σώμα και μπράτσο από μαόνι, ταστιέρα από παλίσανδρο και είναι φινιρισμένη με κερί. Το χρώμα της είναι απόλυτα φυσικό όπως γράφει. Το hardware της είναι επιχρωμιωμένο, ενώ για τους μαγνήτες δεν δίνεται καμία πληροφορία (λέει απλά ότι πρόκειται για Alnico HBs).

Ας μας πουν και οι πιο έμπεροι γνώμες, πάντως εγώ άνετα την έπαιρνα. Θα της έβαζα άλλα 100 ευρώ για μαγνήτες και νομίζω θα γινόταν μια χαρά κιθάρα και μόνο με 350 ευρώ!!!

http://www.zoundshop.de/product_info.php?products_id=31&cPath=5
Πωπω...πως με ψήνει η άτιμη... 8O 8O Φουντώνω' date=' φουντώνω...

Λοιπόν επιστράτευσα και τα γερμανικά μου και η εν λόγω LP διαθέτει:

Σώμα και μπράτσο από μαόνι, ταστιέρα από παλίσανδρο και είναι φινιρισμένη με κερί. Το χρώμα της είναι απόλυτα φυσικό όπως γράφει. Το hardware της είναι επιχρωμιωμένο, ενώ για τους μαγνήτες δεν δίνεται καμία πληροφορία (λέει απλά ότι πρόκειται για Alnico HBs).

Ας μας πουν και οι πιο έμπεροι γνώμες, πάντως εγώ άνετα την έπαιρνα. Θα της έβαζα άλλα 100 ευρώ για μαγνήτες και νομίζω θα γινόταν μια χαρά κιθάρα και μόνο με 350 ευρώ!!![/quote']

Κρύβε λόγια συνάδερφε, κι εγώ την ίδια ζαχαρώνω...

Αλλά, έλλειψη ρευστού, στάση εμπορίου

Δεν μας λένε όμως οι γερμανοί αν και πως κουρδίζουν το μαόνι...

Αυτό εδώ μοιάζει ενδιαφέρον πάντως http://www.zoundshop.de/product_info.php?products_id=20&cPath=12

Από ότι μου είπε ένας γνωστός που τους έστειλε email είναι διατεθειμένοι να κατασκευάσουν και άλλα μοντέλα, αρκεί να πάρουν τουλάχιστον 20 παραγγελίες... Πάντως ένα non-reversed thunderbird από κουρδισμένο μαόνι θα το χτύπαγα ανελέητα και δίχως δεύτερη κουβέντα!!! 8)

Είμαι αλήτης όμως που σας κολάζω με τέτοια πράματα. Ντροπή μου.

Κρύβε λόγια συνάδερφε' date=' κι εγώ την ίδια ζαχαρώνω...

Αλλά, έλλειψη ρευστού, στάση εμπορίου[/quote']

Εμ τα μεγάλα πνεύματα μετά τις SG-style θα συναντηθούν και στις LP-style κιθάρες αδερφέ...

Πάντως το χρήμα δεν είναι πολύ, και μπορείς να πάρεις πρώτα την κιθάρα, να την χρησιμοποιήσεις-τεστάρεις κάποιον καιρό ώστε να δεις και ακριβώς τι θα χρειαστεί να προσθέσεις και έπειτα από 2-3 μήνες ξεκινάς το upgrade process. Εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, είτε καταλήξω σε αυτή είτε σε κάποιο σκαφάκι που επίσης με "ψήνουν" lately.

Μου αρέσει που κρύβουν...επιμελώς τα headstock τους :lol:

όλα καλά και φτηνά φαίνονται αλλά γιατί να προτιμήσει κάποιος μια Bach.. και όχι μια epi ή μια johnson..

Πάντως αυτό το παιχνίδι με τα φτηνά και καλά όργανα είναι ενδιαφέρον αλλα κρύβει πάντα ρίσκο..

και αν διαβάσεις στο harmony-central Οι αποψεις διιστανται

Trending...

Νέα θέματα

Back