καντε επιτελους την αυτοκριτικη σας

Status
Not open for further replies.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πολλές φορές τον σοφό κατά τα άλλα superfunk (και δεν ειρωνεύομαι καθόλου, μιλάμε για ένα άτομο με πολύ πλούσια εμπειρία στα θέματα που διαπραγματεύεται το φορουμ) να διαπληκτίζεται άσχημα, να εκφέρει ακραίες απόψεις και να μιλάει εριστικά ακόμη και σε συζητήσεις καθαρά προσωπικού γούστου. Αν και δεν έχω πολλά posts παρακολουθώ αυτό το φόρουμ για χρόνια τώρα, οπότε μπορώ και έχω μια σφαιρική άποψη. Ναι, ήταν άκομψος ο τρόπος που κλειδώθηκε το θέμα (sting in the tail) όπως και η αποφώνηση...ειρωνικότατη και χωρίς δικαίωμα απάντησης. Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με κανέναν, απλά πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα για γίνει το φόρουμ ακόμη καλύτερο, από ότι είναι.

Η συζήτηση σε ένα δημόσιο χώρο απαιτεί κυρίως να μπορείς να κάνεις διάλογο και να είσαι σε θέση να δεχτείς άλλες απόψεις.

Εγώ βλέπω ότι πάρα πολύς κόσμος επιλέγει να συμμετέχει εδώ θέλοντας να πει την άποψη του αδιαφορώντας πλήρως για την άποψη άλλων και θεωρώντας ότι το να επιτεθεί προσωπικά σε κάποιον αποτελεί και κάποια ουσιαστική μορφή αντίδρασης και επικοινωνίας ή ακόμα και άποψης.

Σοβαρευτείτε και αξιοποιήστε το χώρο όπως πρέπει και όχι για να βγάλετε τα απωθημένα σας.

brougos στο θέμα που έβαλες σου απάντησε Ο ΑΝΤΜΙΝ του χώρου. Δεν σου φτάνει ότι θα επιληφθεί αυτός;

δε το φτιαχνει κανεις μονο κ μονο για να υπαρχει,
κανεις λαθος υπαρχουν δεκαδες μελη οι οποιοι το εχουν φτιαξει για να ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ και μονο,απο τη στιγμη που δεν συμμετεχουν ενεργα στο φορουμ απλα δεν ειναι συμφορουμιτες,μη τρελλαθουμε κι ολας....

brougos στο θέμα που έβαλες σου απάντησε Ο ΑΝΤΜΙΝ του χώρου. Δεν σου φτάνει ότι θα επιληφθεί αυτός;
ακριβως

Δεν εκανε τιποτα ομως, αντε καμια συσταση σε πμ. Μη με αναγκασετε να πω για ποιο λογο εγιναν ολα αυτα τα σημερινα κ αυτη η ανιση μεταχειρηση.

Προτεινω συσταση αντιστασιακης οργανωσης, δημιουργια ανω των 500 ghost profil - στρατευματος, απαγωγη των Superfunk-Marathon και αμεση επιθεση στα κεντρικα του noiz!

να σε ρωτησω κατι σουπερφανκ

καποτε ειχες χαρακτηρισει περιορισμενης νοητικης δυνατοτητας καποιον απο εδω και καραγκιοζη.αυτο ειναι συμφωνο με τους κανονισμους του φορουμ?

Chainsling είπε:
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πολλές φορές τον σοφό κατά τα άλλα superfunk (και δεν ειρωνεύομαι καθόλου, μιλάμε για ένα άτομο με πολύ πλούσια εμπειρία στα θέματα που διαπραγματεύεται το φορουμ) να διαπληκτίζεται άσχημα, να εκφέρει ακραίες απόψεις και να μιλάει εριστικά ακόμη και σε συζητήσεις καθαρά προσωπικού γούστου. Αν και δεν έχω πολλά posts παρακολουθώ αυτό το φόρουμ για χρόνια τώρα, οπότε μπορώ και έχω μια σφαιρική άποψη. Ναι, ήταν άκομψος ο τρόπος που κλειδώθηκε το θέμα (sting in the tail) όπως και η αποφώνηση...ειρωνικότατη και χωρίς δικαίωμα απάντησης. Δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα με κανέναν, απλά πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα για γίνει το φόρουμ ακόμη καλύτερο, από ότι είναι.
σωστος...

Stinky είπε:
απαγωγη των Superfunk-Marathon
Μόνο μην με βάλετε στο ίδιο κελί με τον Superfunk...θα μου τα σπάσει με τις Telecaster...

marathon είπε:
Μόνο μην με βάλετε στο ίδιο κελί με τον Superfunk...θα μου τα σπάσει με τις Telecaster...
:):):)

roubi είπε:
να σε ρωτησω κατι σουπερφανκ

καποτε ειχες χαρακτηρισει περιορισμενης νοητικης δυνατοτητας καποιον απο εδω και καραγκιοζη.αυτο ειναι συμφωνο με τους κανονισμους του φορουμ?
ειναι παντως συμφωνο με τους κανονισμους της αυτοαμυνας (δεν ειμαι Χριστιανος ,οταν με βριζουν η μου επιτιθενται αντιδρω οπως ολοι,δεν εχω επιτεθει ποτε πρωτος σε καποιον ;))

Θα φυγαδευθειτε στον συνδεσμο μας στην Αιγυπτο σε ενα μπρουντρουμι γεματο superstrats μεχρι να λυγισετε

Stinky είπε:
Θα φυγαδευθειτε στον συνδεσμο μας στην Αιγυπτο σε ενα μπρουντρουμι γεματο superstrats μεχρι να λυγισετε
Θα ακούνε και σκορπιονς; :)

Τigertailz 24/7 για αμεσα αποτελεσματα!

Evilnye είπε:
οχι θεε μου....,οχι αυτο...τα παντα εκτος απο αυτο....παραδινομαι!!! ;D ;D

Superfunk είπε:
ειναι παντως συμφωνο με τους κανονισμους της αυτοαμυνας (δεν ειμαι Χριστιανος ,οταν με βριζουν η μου επιτιθενται αντιδρω οπως ολοι,δεν εχω επιτεθει ποτε πρωτος σε καποιον ;))
κανεις λαθος.και ο εξοργιστικο ειναι οτι ΕΣΥ καλο θα ηταν να μην πεφτεις σε τετοιες λουμπες.εχεις βοηθησει κοσμο δε λεω.και εμενα προσωπικα μεενδιαφερει να σε διαβαζω,

αλλα το αιρετικο στυλακι κρατα το για face to face συζητησεις ,εκει που ισως σου χρειαστει το αντανακλαστικο της αυτοαμυνας.

Ενταξει την αλλη φορα που θα μου πει καποιος οτι πεοκρουω θα του πω και ευχαριστω...

Απλα καλο ειναι οσοι..κοπτονται για τη...δημοκρατικοτητα του φορουμ να κανουν και καμμια βολτα σε αλλα φορουμ του εξωτερικου για να καταλαβουν τι εστι moderation....πιο ελαφρυ & ανεκτικο moderation απο του noiz απλα δεν υπαρχει.

Stinky είπε:
Τigertailz
:o :o :o :o :o :o ..........έχω να ακούσω αυτό το όνομα 15 χρόνια .... χαχαχαχα που το ξέθαψες.................. :o :o :o

Evilnye είπε:
Για τιμωρία ναι... Το καινούριο άλμπουμ!! Χαχαχα :):):) (παρολαυτά δηλώνω πολύ μεγάλος φαν Scorpions   8) )

να πω και εγω μερικες σκορπιες σκεψεις πανω στο θεμα!

καθε τοσο γινεται ''επανασταση'' στο φορουμ απο διαφορους αντιφρονουντες, οι οποιοι 9στις 10 φορες εχουν κατω απο πενηντα ποστς, πραγμα που δειχνει πως ειναι νεα μελη!

πραγματι υπαρχει η πιθανοτητα καποιος να παρακολουθει το φορουμ αρκετο καιρο και να μην γραφει, αλλα δεν ισχυει συνηθως.

καταλαβαινω γιατι νομιζετε πως εδω υπαρχει μια κλικα απο μοντς,γκειτκιπερς τον αντμιν και μερικα μελη, αλλα δεν ειναι καθολου ετσι!

θα το καταλαβει ο καθενας αμα αφησει τα κομπλεξ του σπιτι και προσπαθησει να δει τι πραγματικα συμβαινει εδω μεσα!

και συμβαινουν ενα καρο ωραια πραγματα!

υπαρχει ενα καρο ελευθερη και δωρεαν γνωση, υπαρχουν ωραιοι ανθρωποι για να νταραβεριστεις, υπαρχουν οικονομικες ευκαιριες και ενα γενικοτερα υψηλο επιπεδο!

κοιταξτε να το εκμεταλευτειτε!οποτε οσοι απο σας δεν γραφουν γιατι ειναι εδω μεσα μια κλικα, ξανασκεφτειτε το και κοιταξτε να προσφερετε ο,τι μπορειτε, αν φυσικα εχετε κατι να δωσετε, εκτος απο ξυνιλα, κριτικη και εξυπναδες.

τελος, (και αυτο παει για οσους εχουν απαιτησεις σαν να εχουν και δικαιωματα μεσα στο φορουμ) σας θυμιζω πως εδω δεν ειναι το σπιτι κανενος, παρα μονο του γιαμεθ.

ολοι οι υπολοιποι εχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δειχνουμε καλη διαγωγη και κρινομαστε καθε μερα για αυτο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
roubi είπε:
αυτο με το καρμα ειναι αναξιοπιστο εκατο τοις εκατο.ειναι γνωστο οτι οσοι δε γλυφουν η διαφωνουν εδω εχουν καρμα -
παρακαλω παρτε μου το καρμα μου...

και το γλυψιμο μου αρεσει  ;D

και η διαφωνια  ;)

αν θελετε αντικαταστηστε το με πενες , χορδες , κατι τις να πιανει τοπο.

::)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back