καντε επιτελους την αυτοκριτικη σας

Status
Not open for further replies.

roubi

Νέο μέλος
Πόντοι
6
δε νομιζετε οτι θα ηταν και πιο ανθρωπινο ,αλλα και πιο αποτελεσματικο ,εσεις οι αστερατοι και o yameth ,αντι να κλειδωνετε θεματα να ειρωνευεστε και να διωχνετε κοσμο,να συζητατε?

σας πληροφορω οτι εδω μεσα υπαρχει πολυς κοσμος ο οποιος δε συμμετεχει σε συζητησεις εξαιτιας αυτης της συμπεριφορας.καντε μια μινι "ερευνα" και θα διαπιστωσετε οτι τα μελη τα οποια εχουν διαφωνησει με καποιον αστερατο εχουν - στο καρμα και κακη αντιμετωπιση απο αυτους.σας απασχολει καθολου αυτο το γεγονος κυρ yameth?η αυτο που σας νοιαζει ειναι να μπει καμια διαφημισουλα μονο?θελετε να κανετε καλυτερο το forum σας?ξεκινηστε απτο να ζητησετε ενα συγνωμμη απο οσους θα επρεπε.

δε θα μου κανει καμια εντυπωση αν κλειδωθει και αυτο το θεμα και διωχτω και εγω...

Πες τα χρυσοστομε, εδω δεν ειναι δημοσιος διαλογος, ειναι πριβε σαητ για λιγους. Οποιος δε του αρεσει , ξυδακι κ αντε στο γυαλο για βοτσαλακια. Αμαν πια με συγχισατε μεσημεριατικα. Παλιοπαιδα :P

Σου ζηταω ταπεινα συγνωμη που τολμησα να κλειδωσω το ποστ στο οποιο εβρισες εναν αλλο GK λεγοντας του οτι παιζει το πεος του,επρεπε να σου δωσω και τη δ/νση του για να πας να τον μαμησεις.

Επισης σου ζητω συγνωμη που κλειδωσαμε ενα πολιτικο Thread που ηταν υπο επιτηρηση (μια και πολιτικα thread απαγορευονται) μολις αρχισαν οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια.

Συγνωμη λοιπον.

Superfunk είπε:
Συγνωμη λοιπον.
Αφού λοιπόν, το συγκεκριμένο θέμα, γίνεται θέμα μεταμέλειας και αυτοκριτικής...και εγώ Superfunk sου ζητώ συγνώμη, γιατί καμμιά φορά σε λέω άσχετο, σπυριάρη και τραχανοπλαγία...(τα 2 τελευταία δεν είναι ακριβώς δικά μου αλλά μου αρέσουν)!

Και εγω σε συγχωρω κολογερε....(σνιφ,σνιφ) ;D,αφου ξερεις σε αγαπαω... :)

κοιτα τωρα τι γινεται souperfunk.

ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι μονο αυτο.γιαυτο που ανεφερες φταιω ΚΑΙεγω.

μιλαω για αναριθμητα αλλα παραδειγματα τα οποια γνωριζεις απο πρωτο χερι.και που αφησες τον εγωισμο σου να σε οδηγησει σε ολοκληρωτικες συμπεριφορες.νομιζοντας οτι κατι εχω μαζι σου.σε πληροφορω οτι εκτιμω παρα πολυ τη σθνεισφορα σου και τις γνωσεις σου.εσυ δειχνεις ναμην εκτιμας το τι εισαι γιαυτο το φορουμ μερικες φορες.σκεψου το λιγο.δεν εχεις παντα δικιο

superfunk, για πες μας καλυτερα για τη μη μειωση του καρμα σε αγαπητο golden boy του νοιζ το οποιο επιτεθηκε με βαρυς χαρακτηρισμους σε συμφορουμιτη κ το μονο που εγινε , αφαιρεθηκε το θεμα κ το κραξιμο που εφαγε απο αλλα μελη. Πες μας κ την αποψη σου που σημερα καποιος αλητης τολμησε να κριτικαρει τους admin κ το θεμα του κλειδωθηκε, κυριοι, αρχισαν τα οργανα, αλλαξτε μυαλα γιατι πλεον το site σας θα καταντησει ενας τοπος μικρων αγγελιων κ τεχνικων συμβουλων .

Ρε roubi με 10 posts ποτε προλαβες και εφαγες -1? Ειναι ρεκορ?

αυτο με το καρμα ειναι αναξιοπιστο εκατο τοις εκατο.ειναι γνωστο οτι οσοι δε γλυφουν η διαφωνουν εδω εχουν καρμα -

Superfunk είπε:
Επισης σου ζητω συγνωμη που κλειδωσαμε ενα πολιτικο Thread που ηταν υπο επιτηρηση (μια και πολιτικα thread απαγορευονται) μολις αρχισαν οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια.
το Thread είχε να κάνει με Macroeconomics....πολύ λίγο με πολιτική.... ;)

επίσης,θεωρω ΑΣΚΟΠΟ να κλείνονται Threads.....μπορει ο editor απλά να κάνει remove ότι θεωρεί ....  8) ... όπως έχει γίνει και σε μένα στο παρελθόν όταν έγραφα για σπασμένα cubase etc....

μαλλον πρεπει να μετονομαστει σε καρμα σουτρα . γιατι οποιο αποπαιδι καφρισει μπααμ κατακεφαλια, οποιο golden boy καφρισει, χαιδεμα . μια λυση υπαρχει, βαλτε τους αρνητικη ψηφο στο προφιλ αγοραστη.

το οποιο επιτεθηκε με βαρυς χαρακτηρισμους σε συμφορουμιτη
Για να σου φυγει και αυτος ο καϋμος,καταρχην τυπικα δεν επιτεθηκε σε συμφορουμιτη (μια και ο...θιγομενος δεν εχει ποσταρει ουτε ΕΝΑ μυν.αρα δεν ειναι συμφορουμιτης,εκτος κι αν κανω λαθος αλλα εψαξα να βρω εστω και ενα ποστ του),κατα δευτερον το ποστ διεγραφει,οπως πολυ σωστα απαιτησες..

το Thread είχε να κάνει με Macroeconomics....πολύ λίγο με πολιτική....
ναι αλλα δυστυχως παρα τις προειδοποιησεις κατεληξε σε ρατσιστικα/πολιτικα σχολια και ετσι επρεπε να κλειδωθει.

βαλτε τους αρνητικη ψηφο στο προφιλ αγοραστη.
αν σου τη "φερουν" σε καποια συναλαγη βεβαιως,αλλιως δεν επιτρεπεται μια και ειναι ψευδης αναφορα.

Superfunk είπε:
Nαι αλλά εγώ, πήγα και έγραψα στο Noizbox, που δεν σκέφτηκες να το κλειδώσεις...1-0 δικό μου...

Το site-forum είναι για να αναλύονται θέματα γύρω απ'τη μουσική και τη μουσική τεχνολογία και ότι με τα παραπάνω συνεπάγεται.

Η κλειδωμένη πλέων συζήτηση κλειδώθηκε λόγο περιεχομένου που δεν επιτρέπετε απ'τους κανονισμούς του φόρουμ

http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0

Και πάλι καλά (ή κακώς?) που το άφησαν να πάει στις 10 σελίδες.

Τα αποτελέσματα τέτοιου είδους συζητήσεων έχουν και τις ανάλογες καταλήξεις, δε χρειάζεται να γκρινιάζεται. Υπάρχουν άφθονα πολιτικά φόρουμ που μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας εκεί.

Ας μείνουμε στην καλή μας μουσικούλα εδώ, καλά δεν περνάμε?

Όλοι της γης οι πικραμένοι... Εδώ ο κόσμος καίγεται, το κάρμα στο noiz μας μάρανε...

το καρματακι ομως superfunk? γιατι σε εμενα μου το χετε κανει -3 κ σε αυτον μονο μια διαγραφη, συμφορουμιτης ειναι οποιος εχει username εδω, δε το φτιαχνει κανεις μονο κ μονο για να υπαρχει, μη τρελλαθουμε κιολας.

brougos7 είπε:
Iδου τι τολμησα να πω ο καψερος κ κλειδωθηκε. γιατι αραγε?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=175846.0
ειναι απειρα αυτα τα παραδειγματα με τα κλειδωματα τα περιβοητα.τα γνωριζουν ολοι...

ειναι πολλοι αυτοι που ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ σε συζητησεις του φορουμ γιαυτον ακριβως το λογο.ειναι αδιανοητο να μην το εχουν παρει πρεφα οι υπευθυνοι αυτο.αν οχι ,ας πανε σπιτια τους.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back