μολις εκανα ένα στο paint.MetalMan είπε:Έχετε να μου δώσετε κανά σχέδιο stratocaster με 2 διπλούς?
...a.k.a. olympic white. Και δεν είχε κουμπή γιατί είναι το πειραματικό μοντέλο που έχει στα σκαριά χωρίς διακόπτες οποιασδήποτε μορφής, ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου από εγκεφαλικά κύματα.harilatron είπε:Ανοησίες. Την είχες κάνει για αριστερόχειρα, είχες ξεχάσει να βάλεις κουμπή και την είχες κάνει χρώμα - μπιντέ.
Έχει διακόπτες αλλά ρυθμίζονται από μια touch screen που έχει προσαρμοστεί στο πίσω μέρος + ρυθμίζει και την γωνία του μπάσου μέχρι 18*. Τι Gibson Robot και βλακίες, Blue's Technology.bloody_sunday είπε:...a.k.a. olympic white. Και δεν είχε κουμπή γιατί είναι το πειραματικό μοντέλο που έχει στα σκαριά χωρίς διακόπτες οποιασδήποτε μορφής, ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου από εγκεφαλικά κύματα.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dblue είπε:μολις εκανα ένα στο paint.
Με ένα διακοπτακι steal ;D Les Paul θα ειναι μουρλια.jaguarbass12 είπε:Άν κατάλαβα καλά θες να φτιάξεις μια strat με 2 διπλούς μαγνήτες.
Εφόσον θες να τους σπλιτάρεις για ν' ακούγονται σαν μονοπήνιοι θα χρειαστείς ένα σούπερ 5θέσιο επιλογέα και έναν διακόπτη S1. Διαφορετικά, πάρε έναν 3θέσιο αν προτιμάς παχείς ήχους τύπου les paul.
Στη θέση σου θ' αγόραζα μια μεταχειρισμένη μεξικάνικη κιθάρα fender standard strat HH και θα της έβαζα έναν διακόπτη S1 για μια ατέλειωτη γκάμα ηχητικών συνδυασμών.
φιλε μου το εχω παρατηρησει και αλλου οτι το κανεις αυτοMetalMan είπε:Με ένα διακοπτακι steal ;D Les Paul θα ειναι μουρλια.
Επ, τα περδεψες λίγο το steal το είχε γράψει ένας Johnny's εγω απλα το γράφω ειρωνικά. Και όχι δεν έχω βρει ακόμα κατι σαν template,blueprint αλλα έχω αρχίσει και σχεδιάζω ένα.messalion είπε:φιλε μου το εχω παρατηρησει και αλλου οτι το κανεις αυτο
Λοιπον
Το "στύλ" που θες να αναφερθεις γραφεται στα αγγλικα "style" και οχι "steal" γιατι αυτο που γραφεις σημαινει "κλεψιμο"
Κατα τα αλλα εφοσον απαντηθηκε η ερωτηση σου και εξαρχης ηθελες απλως "1" "φωτο" μιας στρατ με 2 humbuckers τοτε........ 8) 8) 8)
τωρα εθπες την σωστη λεξη που ψαχνουμε απο την αρχη της 1ης σελιδας 8)MetalMan είπε:template,blueprint αλλα έχω αρχίσει και σχεδιάζω ένα.