Κανα Plan για Stratocaster HH?

MetalMan είπε:
Έχετε να μου δώσετε κανά σχέδιο stratocaster με 2 διπλούς?
μολις εκανα ένα στο paint.

strat_HH.png

blue είπε:
μολις εκανα ένα στο paint.
Ανοησίες. Την είχες κάνει για αριστερόχειρα, είχες ξεχάσει να βάλεις κουμπή και την είχες κάνει χρώμα - μπιντέ.

strat_HH-corrected.png

αχαχ τι trollάρισμα είναι αυτό. Του blue με καλύπτει, είναι αρκετά λεπτομερείς.

(Δεν έψαχνα για wiring plan, αλλά θα φανεί χρήσιμο)

harilatron είπε:
Ανοησίες. Την είχες κάνει για αριστερόχειρα, είχες ξεχάσει να βάλεις κουμπή και την είχες κάνει χρώμα - μπιντέ.
...a.k.a. olympic white. Και δεν είχε κουμπή γιατί είναι το πειραματικό μοντέλο που έχει στα σκαριά χωρίς διακόπτες οποιασδήποτε μορφής, ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου από εγκεφαλικά κύματα.

bloody_sunday είπε:
...a.k.a. olympic white. Και δεν είχε κουμπή γιατί είναι το πειραματικό μοντέλο που έχει στα σκαριά χωρίς διακόπτες οποιασδήποτε μορφής, ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου από εγκεφαλικά κύματα.
Έχει διακόπτες αλλά ρυθμίζονται από μια touch screen που έχει προσαρμοστεί στο πίσω μέρος + ρυθμίζει και την γωνία του μπάσου μέχρι 18*. Τι Gibson Robot και βλακίες, Blue's Technology.

den exei pot epeidi trwei prima re.

ΥΓ. Σορι για τα γκρικλις αλλα δεν ήξερα πώς να το πω αυτό στα ελληνικά.

ειμαι πραγματικα περιεργος να μαθω τι ηθελες τελικα!!!

Άν κατάλαβα καλά θες να φτιάξεις μια strat με 2 διπλούς μαγνήτες.

DSC01152.jpg

Εφόσον θες να τους σπλιτάρεις για ν' ακούγονται σαν μονοπήνιοι θα χρειαστείς ένα σούπερ 5θέσιο επιλογέα και έναν διακόπτη S1. Διαφορετικά, πάρε έναν 3θέσιο αν προτιμάς παχείς ήχους τύπου les paul.

Στη θέση σου θ' αγόραζα μια μεταχειρισμένη μεξικάνικη κιθάρα fender standard strat HH και θα της έβαζα έναν διακόπτη S1 για μια ατέλειωτη γκάμα ηχητικών συνδυασμών.

jaguarbass12 είπε:
Άν κατάλαβα καλά θες να φτιάξεις μια strat με 2 διπλούς μαγνήτες.

DSC01152.jpg

Εφόσον θες να τους σπλιτάρεις για ν' ακούγονται σαν μονοπήνιοι θα χρειαστείς ένα σούπερ 5θέσιο επιλογέα και έναν διακόπτη S1. Διαφορετικά, πάρε έναν 3θέσιο αν προτιμάς παχείς ήχους τύπου les paul.

Στη θέση σου θ' αγόραζα μια μεταχειρισμένη μεξικάνικη κιθάρα fender standard strat HH και θα της έβαζα έναν διακόπτη S1 για μια ατέλειωτη γκάμα ηχητικών συνδυασμών.
Με ένα διακοπτακι steal ;D Les Paul θα ειναι μουρλια.

MetalMan είπε:
Με ένα διακοπτακι steal ;D Les Paul θα ειναι μουρλια.
φιλε μου το εχω παρατηρησει και αλλου οτι το κανεις αυτο

Λοιπον

Το "στύλ" που θες να αναφερθεις γραφεται στα αγγλικα "style" και οχι "steal" γιατι αυτο που γραφεις σημαινει "κλεψιμο"  :) :) :)

Κατα τα αλλα εφοσον απαντηθηκε η ερωτηση σου και εξαρχης ηθελες απλως "1" "φωτο" μιας στρατ με 2 humbuckers τοτε........ 8) 8) 8)

messalion είπε:
φιλε μου το εχω παρατηρησει και αλλου οτι το κανεις αυτο

Λοιπον

Το "στύλ" που θες να αναφερθεις γραφεται στα αγγλικα "style" και οχι "steal" γιατι αυτο που γραφεις σημαινει "κλεψιμο"  :) :) :)

Κατα τα αλλα εφοσον απαντηθηκε η ερωτηση σου και εξαρχης ηθελες απλως "1" "φωτο" μιας στρατ με 2 humbuckers τοτε........ 8) 8) 8)
Επ, τα περδεψες λίγο το steal το είχε γράψει ένας Johnny's εγω απλα το γράφω ειρωνικά. Και όχι δεν έχω βρει ακόμα κατι σαν template,blueprint αλλα έχω αρχίσει και σχεδιάζω ένα.

Να με συγχωρεις τοτες που πρωτη φορα το εβλεπα και σε πηρα απο τα μουτρα

MetalMan είπε:
template,blueprint αλλα έχω αρχίσει και σχεδιάζω ένα.
τωρα εθπες την σωστη λεξη που ψαχνουμε απο την αρχη της 1ης σελιδας  8)

Να σου πω λοιπον οτι οποιοδηποτε σχεδιο(template) κανει αρκει να κανεις pool routing μιας και οι μαγνητες καθονται στο pickguard και οχι στο ξυλο

l.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα